GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτοπυροβοληθηκε 21χρονος Ροδίτης

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει απόψε, ένας Ροδίτης 21 μόλις ετών, ο οποίος κρατώντας αεροβόλο περίστροφο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφ...

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει απόψε, ένας Ροδίτης 21 μόλις ετών, ο οποίος κρατώντας αεροβόλο περίστροφο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι την ώρα που βρίσκονταν στο δρόμο στην οδό Τηλιακού και Δεντρινού στην περιοχή του Ζέφυρος!
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο νεαρός άνδρας που κατάγεται απο ορεινό δήμο της Ρόδου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέβηκε πριν απο μισή ώρα στο δρόμο και βημάτιζε ανήσυχος κρατώντας στα χέρια του το περίστροφο.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά πριν προλάβουν να φθάσουν επιτόπου ο νεαρός σύμφωναμε μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, κόλλησε στο κεφάλι του το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη!

Ευτυχώς επειδή το περίστροφο ήταν αεροβόλο, η σφαίρα τον τραυμάτισε στο ύψος του ματιού, τραύμα το οποίο δεν εγκυμονεί κίνδυνο για την ζωή του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το νοσοκομείο και ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ έσπευσε επιτόπου διακομίζοντας τον αιμόφυρτο νεαρό στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν ο πρώτες βοήθειες.

Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας Ρόδου για να διευρευνήσει την υπόθεση ενώ ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση