GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σάρωσε" η πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Πόζαρ στα Λουτρά Αριδαίας

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα Λουτρά Αριδαίας κατά την πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Πόζαρ που πλέον διεκδικεί τον τίτλο της πιο πετυχημέ...


Το αδιαχώρητο επικράτησε στα Λουτρά Αριδαίας κατά την πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Πόζαρ που πλέον διεκδικεί τον τίτλο της πιο πετυχημένης καλοκαιρινής εκδήλωσης στην ευρύτερη περιοχή.
Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το βράδυ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με τους Φίλιππο Πλιάτσικα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα.
Καθένας από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες έδωσε τη δική του προσωπική πινελιά για να παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που μάγεψε το κοινό και αντέμειψε πλήρως μέχρι και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Ιδιαίτερη λάμψη στη βραδιά προσέφερε η παρουσίαση από την εκρηκτική Μαίρη Συνατσάκη ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης ο οποίος κατάγεται από το Λουτράκι.
karatzova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση