GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση του 40χρονου σέρφερ

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης συγχαίρει τους δύο λιμενικούς που κατάφεραν , κάτω από αντίξοες συνθήκ...


Με ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης συγχαίρει τους δύο λιμενικούς που κατάφεραν , κάτω από αντίξοες συνθήκες, να εντοπίσουν και να διασώσουν το. 40χρονο Βούλγαρο σέρφερ που παρασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ανοιχτά των Μαγγάνων.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης συγχαίρει τους συναδέλφους ΕΠΙΚ/ΣΤΗ Λ/Σ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ , ΚΕΛ/ΣΤΗ Λ.Σ ΝΤΟΥΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, πλήρωμα ΠΛΣ-781 του Λ/Σ ΑΒΔΗΡΩΝ για την άμεση συνδρομή βοήθειας που παρείχαν σε 40 χρόνο Βουλγαρικής Υπηκοότητας που απομακρύνθηκε από παραλία Μυρωδάτου με την ιστιοσανίδα του την 06-07-2013 και ώρα 12:00 και αφού ενημερώθηκε Λιμενικός Σταθμός Αβδήρων στις 13:50 οι ανωτέρω συνάδελφοι αψηφώντας τις αντίξοες και απαγορευτικές (για το ΠΛΣ 781) καιρικές συνθήκες (6-7 μποφόρ) τον περισυνέλεξαν στις 14:50 αβοήθητο με μυϊκά προβλήματα ανοιχτα της θαλάσσιας περιοχής παραλίας Μαγγάνων 6 ν.μ. από εκεί που ξεκίνησε με πορεία προς Ν.Θασο.

Τέτοιες πράξεις αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά την υπευθυνότητα και επαγγελματισμό των συναδέλφων, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες στην εργασία τους σε κάθε δύσκολη στιγμή δηλώνουν παρόντες να προσφέρουν την βοήθεια τους με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί.
xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση