GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

68η Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας

Τετάρτη 17 Iουλίου 2013 Σημείο Συνάντησης: Πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) Ώρα Συγκέντρωσης : 19:30 Ώρα Αναχώρησης ...

Τετάρτη 17 Iουλίου 2013
Σημείο Συνάντησης: Πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)

Ώρα Συγκέντρωσης : 19:30
Ώρα Αναχώρησης : 20:00

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 17/7/2013 την 68η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών, στην εκποίηση του Δημοσίου Πλούτου.

Και η διαμαρτυρία και η αντίσταση δεν γίνεται ούτε από τον καναπέ, ούτε από τις παραλίες, ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε από την ασφάλεια του σπιτιού που σε λίγο δεν θα έχεις!

Γίνεται στο δρόμο! Εκεί που θα βρεθείς και εσύ όταν δεν θα έχεις πλέον δουλειά, ασφάλιση, περίθαλψη, σπίτι και τότε θα αναρωτιέσαι που είναι όλοι οι άλλοι? Γιατί τότε πλέον δεν θα έχει μείνει κανένας να διαμαρτυρηθεί μαζί σου!

Θα συγκεντρωθούμε στις 19:30 στο πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και θα αναχωρήσουμε στις 20:00.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
aganmoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση