GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφαγε 69 hot dog σε 10 λεπτά!

Ο Τζόι Τσέστνατ, ο οποίος αποκαλείται «Σαγόνιας», έφαγε 69 χοτ ντογκ μέσα σε 10 λεπτά, σπάζοντας το παλιό ρεκόρ του των 68 και κερδί...


Ο Τζόι Τσέστνατ, ο οποίος αποκαλείται «Σαγόνιας», έφαγε 69 χοτ ντογκ μέσα σε 10 λεπτά, σπάζοντας το παλιό ρεκόρ του των 68 και κερδίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο για 7η συνεχή χρονιά. Στην κατηγορία των γυναικών, η Σόνια Τόμας, ή αλλιώς «Η Μαύρη Χήρα», διατήρησε τον τίτλο της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατανάλωση χοτ ντογκ με σχεδόν 37 λουκάνικα.

Ο διαγωνισμός χοτ ντογκ έχει μεγάλη παράδοση, καθώς ξεκίνησε το 1916. Ο πρώτος νικητής κατάφερε να καταβροχθίσει μόλις 13 λουκάνικα Φρανκφούρτης.

Την Πέμπτη, χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τον δημοφιλή 97ο Διεθνή Διαγωνισμό Χοτ Ντογκ του Νέιθαν. Ο κύριος αντίπαλος του «Σαγόνια» ήταν ο Ματ «Μεγάλος Βάτραχος» Στόουνι, ο οποίος έμεινε αρκετά πίσω, τρώγοντας 51 χοτ ντογκ.

«Έχω βαρύνει λιγάκι από το φαγητό», αστειεύτηκε ο «Σαγόνιας» μετά τη νίκη του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα».

Στο μεταξύ, «Η Μαύρη Χήρα» κέρδισε τη μεγαλύτερή της ανταγωνίστρια με διαφορά τριών τετάρτων του λουκάνικου. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να φτάσει το περσινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 45 λουκάνικα.

Ο διαγωνισμός αναμεταδόθηκε από το κανάλι αθλητικών ESPN, που κράτησε για την αναμετάδοσή του την ώρα στην οποία συνήθως μεταδίδει επαγγελματικά αθλητικά γεγονότα.
athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση