GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλαβή δωρεάς του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια είναι τα είδη ιματισμού που ευγενώς παρέδωσαν στη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σήμερα, μέλη του Ροταρ...


Κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια είναι τα είδη ιματισμού που ευγενώς παρέδωσαν στη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σήμερα, μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.
Την ευγενική δωρεά που είχε ως αποδέκτη το Κέντρο Υγείας Χάρακα και παρελήφθη από τον ιατρό κ. Μανώλη Δουλγεράκη, παρουσία της Υποδιοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κας Άννας Τριχοπούλου, παρέδωσαν ο Προ-Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου κ. Δημοσθένης Μαράκης και η Γραμματέας κα Πόπη Πατεργιανάκη σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας.

Πρόκειται για μια συμβολική πράξη προσφοράς, στο πλαίσιο ανάπτυξης μιας περαιτέρω συνεργασίας με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης σε θέματα υγείας στο νομό Ηρακλείου και στο νησί γενικότερα, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου άλλωστε προσέφερε και προσφέρει με δράσεις του σημαντικά και στον τομέα της υγείας, με στόχο το κοινωνικό όφελος, με εθελοντικές δράσεις πρόληψης υγείας πολιτών σε απομακρυσμένες περιοχές, διοργάνωση εκδηλώσεων για τα νοσηλευόμενα παιδιά, οικονομική ενίσχυση στη δημιουργία μονάδων όπως ο ΟΚΑΝΑ κ.α.
Στην κατεύθυνση αυτή προτάθηκε από την Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κα Άννα Τριχοπούλου, να πραγματοποιηθεί μια κοινή συνάντηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης με τα Δ.Σ. και των τριών Ροταριανών Ομίλων του Ηρακλείου, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης συντονισμένων συνεργατικών δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση