GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα προς Bild για το πάρτι στη Μύκονο: Μην αδικείτε 10 εκατ. Ελληνες για 20 ζάμπλουτους

Μήνυμα προς την εφημερίδα Bild για τα όσα έγραψε την Τετάρτη με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο έστειλε η βουλευτής της ΝΔ Ντό...


Μήνυμα προς την εφημερίδα Bild για τα όσα έγραψε την Τετάρτη με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο έστειλε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
«Προς Bild: 10εκ Έλληνες που υποφέρουν δεν πρέπει να αδικούνται από 20 "ζάμπλουτους" που απλώς επιβεβαιώνουν τον ανύπαρκτο εαυτό τους. ΝΜ» αναφέρει το μήνυμα της κυρίας Μπακογιάννη στο Twitter το οποίο ακολούθως ξανατουίταρε μεταφρασμένο και στα γερμανικά («Fur die Bild: Zwanzig protzige Neureiche hat jede Gesellschaft, aber, unter der Krise, leiden keine zwanzig sondern zehn Millionen Griechen!»).

Yπενθυμίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα σε δημοσίευμά της με αφορμή το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο και τις ύβρεις του Αντώνη Ρέμου κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έγραφε: «Εκτροχιάστηκε Ελληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ».

Παράληλλα, η Bild τόνιζε ότι προφανώς το μίσος των πλούσιων Ελλήνων προέρχεται από τον φόβο για τα περιουσιακά τους στοιχεία, και αυτό γιατί ο κ .Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. «Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές.

2 σχόλια

  1. Έτσι είναι κα Μπακογιάννη. Πληρωνουμε εμείς για τους 20 δικούς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι μονο 20 οι ζάμπλουτοι

    ειναι το 30% του λαού που φοροδιαφευγει, πλουτιζει ακομα και τωρα σε καιρο κρισης.
    Μαζί μ αυτους οι πολιτικοι και τα σόγια τους, οι εφοπληστές, και πολλές χιλιαδες μεταναστες απο αλβανια βουλγαρια πακισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση