GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απάντησε ο Ρέμος στη γερμανική Bild...

Λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, η γερμανική εφημερίδα Bild είχε φροντίσει να 'στολίσει' τον τραγουδι...

Λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, η γερμανική εφημερίδα Bild είχε φροντίσει να 'στολίσει' τον τραγουδιστή μετά τις όχι και τόσο διακριτικές δηλώσεις του κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
Παρ' όλ' αυτά, η εφημερίδα έδωσε τον λόγο στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί σχετικά με τη συναυλία της Μυκόνου και τα σχόλια κατά του Σόιμπλε.
"Θέλω να διευκρινίσω ότι θεωρώ σημαντικό τον διαχωρισμό του ανθρώπου από τον πολιτικό και υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όπως πολύ συχνά συμβαίνει με τον Τύπο, οι λέξεις μπορεί να διαστρεβλωθούν και συχνά να μεταφερθούν παραπέρα κατά τρόπο που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση", τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.
"Η λεκτική μου επιλογή είχε την πρόθεση να εκφράσει τη δυσφορία μου απέναντι στην υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλω ή να καταφερθώ αρνητικά για έναν άνθρωπο εξαιτίας της σωματικής του ιδιαιτερότητας".
Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να κάνει την κριτική του στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. "Ο κύριος Σόιμπλε, λόγω της θέσης του ως υπουργός Οικονομικών, φέρει μαζί και με άλλους, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας 'πουλήσουν ακριβό χρήμα'. Η ελληνική κυβέρνηση πολύ σωστά προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της και εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες που έχει να εξοικονομήσει χρήματα για τη χώρα μας, προκειμένου να σταθεί αυτή στα πόδια της. «Ναι, κύριε Σόιμπλε, θέλουμε να πληρώσουμε, αλλά όχι τα χρέη των τελευταίων δεκαετιών μέσα σε δύο χρόνια»".
Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη Μύκονο, τονίζοντας ότι είναι "ένας παγκόσμια γνωστός τουριστικός προορισμός, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς jet set αρέσκονται να ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Η Μύκονος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα αντιπροσωπευτικό της δύσκολης καθημερινότητας των Ελλήνων". Facebook
facebook
Blair Downey added 4 photos of you.
See photos
Go to notifications
This message was sent to theoldfella1.mail@blogger.com. If you don't want to receive these emails from Facebook in the future, please click: unsubscribe.
Facebook, Inc. Attention: Department 415 P.O Box 10005 Palo Alto CA 94303

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση