GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ εμπρησμών στην Ποταμιά Ξάνθης! Του έκαψε σπίτι και αποθήκη

Φόβος και τρόμος για τον ηλικιωμένο κάτοικο οι συνεχείς εμπρησμοί. Οι πρώτες πληροφορίες φωτογραφίζουν συγγενικό του πρόσωπο. -Κάηκ...


Φόβος και τρόμος για τον ηλικιωμένο κάτοικο οι συνεχείς εμπρησμοί. Οι πρώτες πληροφορίες φωτογραφίζουν συγγενικό του πρόσωπο.
-Κάηκε ολοσχερώς η αποθήκη του, καταστράφηκαν δύο δωμάτια του σπιτιού.

Τέσσερις φορές σε διάστημα μικρότερο των 24ώρων κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης σε διαδοχικούς εμπρησμούς που σημειώθηκαν σε περιουσιακά στοιχεία ηλικιωμένου κατοίκου του οικισμού της Ποταμιάς στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης.

Στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής η Π.Υ. Ξάνθης κλήθηκε να κατασβήσει φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη οικίας στην Ποταμιά, καταφτάνοντας στο σημείο με 2 οχήματα και 6 άνδρες. Αν και αρχικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, οι οποίες πρόλαβαν ωστόσο να καταστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος της πλινθόκτιστης αποθήκης, στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της νύχτας εκδηλώθηκαν άλλες δύο φωτιές στο ίδιο ακριβώς σημείο τις οποίες και κατέσβησαν οι πυροσβέστες, με την αποθήκη ωστόσο να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Ο ηλικωμένος ιδιοκτήτης της αποθήκης βρισκόταν την ώρα της φωτιάς στον κήπο του, ενώ βλέποντας τις φλόγες να ξεσπούν ειδοποίησε έντρομος την Πυροσβεστική ζητώντας τη συνδρομή της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος στο παρελθόν είχε έρθει αντιμέτωπος με εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο ακίνητό του.

Το πρωί της Δευτέρας ξέσπασε ακόμη μια φωτιά στη δεξαμενή πετρελαίου που διατηρεί ο ίδιος στο σπίτι του, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την καμένη αποθήκη, με τις φλόγες να καταστρέφουν δύο απ’ τα δωμάτια του σπιτιού. Το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και τη διαλεύκανση της ιδιαίτερα περίεργης αυτής υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com οι φωτιές έχουν τοποθετηθεί από συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου, το οποίο φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση