GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο σε φροντιστήριο καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

Τεράστιο εκπαιδευτικό σκάνδαλο που αφορά ιδιωτικό σχολείο - φροντιστήριο στην Χαλκίδα με οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις αποκα...


Τεράστιο εκπαιδευτικό σκάνδαλο που αφορά ιδιωτικό σχολείο - φροντιστήριο στην Χαλκίδα με οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις αποκαλύπτει σήμερα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Κουρουτός δίνει στοιχεία για αδήλωτους καθηγητές και μαθητές στο εν λόγω φροντιστήριο καθώς και για πλαστογραφίες που έγιναν για τις μισθοδοσίες των εργαζομένων, στους λογαριασμούς των οποίων φαίνεται ότι έχουν μπει τα χρήματά τους, αλλά στην πραγματικότητα οι ίδιοι δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας καταγγέλλει και την Τράπεζα που συνεργάζεται το ιδιωτικό αυτό σχολείο και φροντιστήριο. Για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ η οποία είναι σε εξέλιξη από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση