GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή στην Αγία Πελαγία - Ρώσος τουρίστας στο νοσοκομείο

Τα ωραία μάτια δύο νεαρών γυναικών φαίνεται πως αποτέλεσαν αιτία να πιαστούν στα χέρια ένας Έλληνας νεαρός με μία παρέα Ρώσων τουρισ...


Τα ωραία μάτια δύο νεαρών γυναικών φαίνεται πως αποτέλεσαν αιτία να πιαστούν στα χέρια ένας Έλληνας νεαρός με μία παρέα Ρώσων τουριστών στην Αγία Πελαγία χθες τα ξημερώματα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους τουρίστες άρχισε να φλερτάρει την κοπέλα του αλλά και την φίλη της με τις οποίες ο νεαρός είχε βγει για έναν βραδινό περίπατο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr ο νεαρός Ρώσος του οποίου η ηλικία προσδιορίζεται γύρω στα 27, άρχισε να περπατά δίπλα από την παρέα του νεαρού και να πειράζει με ερωτικά λόγια τις δύο κοπέλες. Ο νεαρός Έλληνας, βλέποντας πως το το αστείο του Ρώσου δεν έλεγε να σταματήσει, του είπε να αφήσει τις κοπέλες ήσυχες και να μην τις ενοχλεί. Αυτό εξόργισε τον Ρώσο ο οποίος άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι τον νεαρό με ένα γυάλινο μπουκάλι από το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο καυγάς τελείωσε προσωρινά με την παρέμβαση περαστικών που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Λίγο αργότερα, οι θερμόαιμοι τουρίστες και ο νεαρός Έλληνας συναντήθηκαν τυχαία και είπαν να δώσουν μία συνέχεια σε αυτό που είχαν αφήσει λίγα λεπτά πριν. Από τη συμπλοκή, ο Ρώσος τουρίστας, διακομίσθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του Ρώσου το έβαλαν στα πόδια όταν η μία από τις 2 κοπέλες τους είπε πως θα καλούσε την αστυνομία πράγμα που δεν το έκανε καθώς κανείς δεν ήθελε παραπάνω μπελάδες.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του prismanews.gr άλλο ένα ερωτικό πείραγμα σε νεαρή κοπέλα από τουρίστα έφερε στα χέρια δύο νεαρούς, οι οποίοι επέλεξαν να λύσουν το πρόβλημα δια του ξύλου. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στη Λυγαριά με τον νεαρό σύντροφο της κοπέλας να τραυματίζεται στη μύτη από τα χτυπήματα του τουρίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση