GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΤΡΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί

Ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί, με γκρεμό αλλά και σαν βομβαρδισμένο σημείο μοιάζει ο δρόμος που οδηγεί στην Πλαζ - Ρίο και PORTO RIO. ...


Ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί, με γκρεμό αλλά και σαν βομβαρδισμένο σημείο μοιάζει ο δρόμος που οδηγεί στην Πλαζ - Ρίο και PORTO RIO.
Φρεάτια χαλασμένα και επικίνδυνα για τα παιδιά αλλά και για τους οδηγούς, λακκούβες στις οποίες λιμνάζουν νερά και πολλά ακόμη.
Η κατάσταση μοιάζει χειρότερη από κάθε άλλη φορά, ενώ οι πολίτες αναρωτιούνται γιατί δεν επεμβαίνει ο Δήμος προς την επιδιόρθωση του, αφού οι φθορές διακρίνονται όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.



1 σχόλιο

  1. η λυση ειναι απλουστατη πιανουν τον ιδιοκτητη της κατασκευαστικής εταιρείας το υπευθυνο μηχανικό και τον υπευθυνο κρατικο ή νομαρχιακο υπάλληλο επίβλεψης του εργου και ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι βλάβες μέχρι να ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση