GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τους «απανταχού καλοθελητές»

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης. Από καιρό ήθελα να βάλω κάνα δυο πράγματα στη θέση τους, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην υπάρξουν πα...


Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης.

Από καιρό ήθελα να βάλω κάνα δυο πράγματα στη θέση τους, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σχετικά με την αρθρογραφία μου η οποία τελευταία έχει να κάνει ...

με το θέμα ΥΓΕΙΑ, με τα ΚΕΠΑ, κλπ, και όλο το ανέβαλα.

Οι αναβολές αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεπηδήσουν κάποιοι σχολιαστές σε διάφορους ιστοχωρους που δημοσιεύονται τα άρθρα μου, και ούτε λίγο ούτε πολύ, σε σχόλια τους να με κατηγορήσουν ότι εξυπηρετώ «πολιτικά συμφέροντα», ότι ΔΕΝ λέω την αλήθεια η λέω την μισή, και πολλά άλλα φαιδρά.

Το κείμενο αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κάποιο είδος «απολογίας», γιατί πολύ απλά δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν παρατρεχάμενο κάποιου βουλευτή η πολιτευτή αλλά και γενικότερα σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Ασχολούμαι με το θέμα ΥΓΕΙΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ κλπ, γιατί τα τελευταία οκτώ χρόνια το έφερε έτσι η κατάρα και βρέθηκα σε έναν χώρο αρχικά τελείως άγνωστο για μένα, αλλά με το πέρασμα του καιρού, θα έλεγα ότι ο χώρος αυτός έγινε το «δεύτερο σπίτι μου».

Είδα λοιπόν τι γίνεται μέσα στο «χώρο», είδα, βλέπω, ρωτώ και μαθαίνω, για τα προβλήματα, τις αδικίες, τον εξοργιστικό πειραματισμό (από τους αρμοδίους) σε βάρος των ασθενών και των οικογενειών τους, καταστάσεις που ΜΟΝΟ στην Ελλάδα τις συναντάς, είδα τον πρωτόγνωρο ΡΑΤΣΙΣΜΟ απέναντι στις ευαίσθητες κατηγορίες ανθρώπων, τα είδα, τα βλέπω, βλέπω επίσης ότι παρολες τις προσπάθειες διαφόρων φορέων που έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες αυτές ανθρώπων η κατάσταση χειροτερεύει, και αυτά όλα, τα βγάζω στη δημοσιότητα, να μάθει ο κόσμος ΤΙ γίνεται στο «κράτος πρόνοιας» που ζούμε.

Σίγουρα, πολλά πράγματα μου διαφεύγουν, όχι όμως και η ουσία.

Όσα γράφω λοιπόν φαίνεται ότι κάνουν ζημιά σε κάποιους.

Με αφήνει παγερά αδιάφορο αν θιχτούν υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, η ακόμα και οι γυμνοσάλιαγκες, οι παρατρεχάμενοι των κομματικών και βουλευτικών γραφείων, εκείνοι οι λίγοι που ζουν σε βάρος των πολλών.

Δεν εξυπηρετώ ΚΑΝΕΝΟΣ το συμφέρον , και δεν υπηρετώ ΚΑΝΕΝΑΝ, και μάλιστα πολιτικό.

Η γνώμη μου για τα κόμματα και τα χρώματα βγαίνει ξεκάθαρα μέσα από την αρθρογραφία μου.

Δεν είμαι (υπήρξα κάποτε) κομματόσκυλο.

Είμαι ένας από τα εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν σε ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες για τις οποίες δεν φταίω εγώ όπως και οι υπόλοιποι.

Άλλοι το επέλεξαν και μας υποχρέωσαν να ζούμε έτσι.

Όσο για τις «ταμπακιέρες» που ευαγγελίζονται κάποιοι, ας σκεφτούν λίγο κάποια πράγματα, ας βγάλουν τις παρωπίδες που σαν άβουλα ζώα φορούν, ας δουν το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ (όπως βλέπουν), και οι όποιες απαντήσεις ψάχνουν θα είναι μπροστά στα μάτια τους.

Αυτά, για να μην παρεξηγιόμαστε, για να μην υπάρχει η λάθος εντύπωση ότι κάνω την όποια «προπαγάνδα» η εξυπηρετώ τα όποια συμφέροντα.

Τέλος, δηλώνω (προς απογοήτευση των καλοθελητών) ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω και να καταγγέλλω με αυτόν τον τρόπο όλα τα στραβά και ανάποδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση