GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Αρχίζει αύριο η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης

Επαφές με τις κυπριακές αρχές για την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης αρχίζει αύριο... στη Λευκωσία πολυμελές κλιμάκιο της τ...

Επαφές με τις κυπριακές αρχές για την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης αρχίζει αύριο... στη Λευκωσία πολυμελές κλιμάκιο της τρόικας.

Το κλιμάκιο θα εξετάσει μέχρι τις 31 Ιουλίου τα στοιχεία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και για τα δημοσιονομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει εξέταση όλων των πτυχών του κυπριακού μνημονίου, ωστόσο ψηλά στην ατζέντα των επαφών θα βρεθούν οι προσπάθειες για έξοδο της Τράπεζας Κύπρου από το καθεστώς εξυγίανσης και γενικότερα οι εξελίξεις στις τράπεζες.

Αύριο το πρωί, το κλιμάκιο της τρόικας θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Σε περίπτωση που η αξιολόγηση από την τρόικα είναι θετική, αναμένεται ότι στο Eurogroup της 13ης Σεπτεμβρίου η Κύπρος θα πάρει τη δεύτερη δόση από τους δανειστές της.

1 σχόλιο

  1. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ???

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση