GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς μείωση προσωπικού στις τράπεζες

Η επόμενη ημέρα της ανακεφαλαιοποίησης φέρνει νέα δεδομένα στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, με αναδιάρθρωση των τραπεζών, εθελούσιες εξόδου...

Η επόμενη ημέρα της ανακεφαλαιοποίησης φέρνει νέα δεδομένα στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, με αναδιάρθρωση των τραπεζών, εθελούσιες εξόδους αλλά και ανακατατάξεις στις θυγατρικές.

Με αυτά τα δεδομένα η κυβέρνηση αναμένεται να παρουσιάσει τα σχέδιά της για περαιτέρω θωράκιση και ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος στο τέλος Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε αναμένεται να καταθέσουν και οι τράπεζες τα σχέδια αναδιάρθρωσής τους.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, τα επιχειρηματικά σχέδια που θα καταθέσουν οι τράπεζες θα περιλαμβάνονται σίγουρα σχέδια εθελουσίας εξόδου, με στόχο συνολικά το προσωπικό των τραπεζών να μειωθεί κατά περίπου 20% με 25% κατά περίπτωση μέσα στην ερχόμενη τριετία. Στο ποσοστό αυτό υπολογίζονται και όσοι από τους τραπεζοϋπαλλήλους θα συνταξιοδοτηθούν, αλλά και πάλι τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου θα αφορούν χιλιάδες εργαζομένους ανά τράπεζα.

Σημαντική αναδιάρθρωση θα γίνει και στα υποκαταστήματα των τραπεζών, τα οποία θα μειωθούν επίσης κατά 20% με 25%.


1 σχόλιο

  1. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ???

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση