GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αναγκαστική σύνταξη τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα

Σε βέβαιη συνταξιοδότηση οδηγούνται ΟΛΑ τα μεγαλο-στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα που τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια κυριάρχησαν στ...


Σε βέβαιη συνταξιοδότηση οδηγούνται ΟΛΑ τα μεγαλο-στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα που τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια κυριάρχησαν στο νομό καταλαμβάνοντας θέσεις (καρέκλες) για τα... πάντα: Από την Υγεία μέχρι Δήμους. Περιφέρειες κ.λπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα που δούλεψαν "μόνο για το κόμμα", εκμεταλλευόμενοι τα ποσοστά στο νομό που ξεπερνούσαν το 50%! Και έχουν φυσικά την βαριά ευθύνη για την μη επίλυση διαχρονικών προβλημάτων της Πάτρας και της Αχαΐας που… έμειναν προβλήματα!

Σήμερα λοιπόν το ΠΑΣΟΚ αυτών των στελεχών παίρνει... 5% στις δημοσκοπήσεις στο νομό, ενώ δεν έχει τίποτε στα χέρια του: ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (όταν κάποτε εξέλεξε 6 στους 9!). Ούτε καν την Περιφέρεια που θα την χάσει!

Πρώτη βαριά ήττα έρχεται στον Δήμο Πατρέων όπου το ΠΑΣΟΚ είναι πια ο φτωχός συγγενής. Μάλιστα ο. κ. Κατσικόπουλος επιθυμεί μεταγραφή στον Δήμο Καλαβρύτων εκτιμώντας ότι στην Πάτρα δεν θα έχει καμία τύχη. Σημειωτέον ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν χρίσμα (Πεφάνης, Σκαρμέας μέσω Φούρα, Ζαφειρόπουλος, Μπάστα κ.α.), χωρίς καμία ελπίδα να διεκδικήσουν στα σοβαρά τον Δήμο.

Δεύτερη ήττα έρχεται στην Περιφέρεια. Ο Απ. Κατσιφάρας μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος αν είναι αληθινές οι πληροφορίες ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για τον κ. Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Σε μια τέτοια περίπτωση ο κ .Κατσιφάρας ίσως επιλέξει τον Δήμο Πατρέων, για να... ηττηθεί!

Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Οι κυριότεροι:

* Αποχώρηση μεγάλου ποσοστού προς ΣΥΡΙΖΑ (που είναι πρώτο κόμμα στο νομό).

* Θυμός κατά προσώπων που ενώ επί χρόνια ήσαν σε καρέκλες, απέτυχαν παντού.

* Διάλυση του κόμματος που δεν έχει ούτε βουλευτή, ούτε κομματικά όργανα.

* Το χάσμα μεταξύ κοινωνίας και ηγεσίας (Βενιζέλος) που περιγράφει ένα κόμμα χωρίς βάση μόνο με παλαιά στελέχη.
 patrisnews.com

1 σχόλιο

  1. Να ψοφήσει το κόμμα των αρχικλεφταράδων των απατεώνων ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΕΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ ΘΩΜΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση