GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιτεχνική Πεζοδρόμηση - Καλλιτεχνική Οδός

Την Κυριακη 30 Ιουνίου το WATCH ART! κορυφώθηκε με την Συμβολική-Καλλιτεχνική Πεζοδρόμηση της οδού Χειλίου στις Αχαρνές. Θυμίζουμε ...


Την Κυριακη 30 Ιουνίου το WATCH ART! κορυφώθηκε με την Συμβολική-Καλλιτεχνική Πεζοδρόμηση της οδού Χειλίου στις Αχαρνές.
Θυμίζουμε εδώ ότι το WATCH ART! είναι μια σειρά δράσεων και δρωμένων των ομάδων του Καλλιτεχνείου με σκοπό την δραστηριοποίηση των πολιτών με τον δημόσιο χώρο μέσω της τέχνης.

Η οδός Αθανασίου Χειλίου είναι ο δρόμος που συνδέει την Κεντρική Πλατεία Αχαρνών με το μέρος που βρίσκεται το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών, και περνά μπροστά από το Καλλιτεχνείο. Μέχρι πρότινος ήταν γεμάτη παρατημένα κλειστά κτίρια, μέχρι που οι Watch Artists! ανέλαβαν δράση!
Χρονολόγιο / Ενσταντανέ από όλη τη μέρα
Γενικά
Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα η Χειλίου έδιωξε την μουντίλα και την εγκατάλειψη και γέμισε χρώμα και τέχνη.

Λίγο μετά τις 09.00 π.μ.
Με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας, ο δρόμος έκλεισε κι έτσι ξεκινήσαμε ανενόχλητοι με τις τελευταίες πινελιές να μπαίνουν στον δρόμο, τα installations να στήνονται από την εικαστική ομάδα και να ζωγραφίζονται οι τελευταίοι άδειοι τοίχοι, το ίδιο και οι χειροτεχνίες από το τμήμα παιδικής χειροτεχνίας του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών, η Λογοτεχνική μας Ομάδα στήνει το υπαίθριό της Αναγνωστήριο και ανοίγει η έκθεση από την Ομάδα Χειροποίητου Κοσμήματος.
kallitechnio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση