GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης με αγγούρι

Το δέρμα σας προκειμένου να είναι όμορφο, υγιές και λαμπερό χρειάζεται ενυδάτωση. Ειδικότερα σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας όπως ε...


Το δέρμα σας προκειμένου να είναι όμορφο, υγιές και λαμπερό χρειάζεται ενυδάτωση. Ειδικότερα σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας όπως είναι οι μεγάλες ζέστες ή το πολύ κρύο. Και αυτό συμβαίνει διότι η επιδερμίδα σας αφυδατώνεται και αποζητά την αναπλήρωση του χαμένου νερού. Φτιάξτε λοιπόν μια υπέροχη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που βασίζεται στο αγγούρι.

Θα χρειαστείτε:

- 1 αγγούρι
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής:

Αρχικά καθαρίστε το αγγούρι και λιώστε το σε ένα μπολ. Στη συνέχεια προσθέστε την ζάχαρη και ανακατέψτε πάρα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, βάλτε το μείγμα για λίγη ώρα στο ψυγείο σας, προκειμένου να κρυώσει.
Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια ποσότητα από τη μάσκα και απλώστε τη στο πρόσωπο σας. Αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση