GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρω

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Σχόλης Ικάρων στην Δεκέλεια Α...


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Σχόλης Ικάρων στην Δεκέλεια Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ.Αθηναγόρα.
Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής ΆμυναςΔημήτρης Αβραμόπουλος.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννης Τραγάκης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γενημματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθάνασιος Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση