GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήχησαν τα τύμπανα του "πολέμου"! - Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους της Κρήτης

Στους δρόμους, σε όλη την Κρήτη βγήκαν σήμερα οι εργαζόμενοι με φόντο την αυριανή ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Η συμμετοχή...

Στους δρόμους, σε όλη την Κρήτη βγήκαν σήμερα οι εργαζόμενοι με φόντο την αυριανή ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
Η συμμετοχή των εργαζομένων κυρίως από τους Ο.Τ.Α και την εκπαίδευση, ήταν μεγάλη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Ηράκλειο η πορεία ξεκίνησε το πρωί από το Εργατικό Κέντρο, με έντονη τη συμμετοχή εργαζομένων. Οι δημοτικοί αστυνομικοί συμμετείχαν με μηχανές και αυτοκίνητα ενώ οι εκπαιδευτικοί με… τύμπανα και πνευστά!



ΛΑΣΙΘΙ
Παρόμοιο το σκηνικό και στο Λασίθι. Μεγαλειώδης συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων. Της συγκέντρωσης προηγήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης.


Χανιά
Στους δρόμους κατέβηκαν και στα Χανιά εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία, εκπαιδευτικοί αλλά και δεκάδες κόσμου πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί.
flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ???

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση