GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο διάλογος δεν τελείωσε σήμερα»

Υπέρ κοινά αποδεκτών, εφαρμόσιμων και δημιουργικών λύσεων τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Κ...

Υπέρ κοινά αποδεκτών, εφαρμόσιμων και δημιουργικών λύσεων τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΚΕΔΕ και δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των δημάρχων στον πρωθυπουργό. Οι ημέρες της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου θα είναι παραγωγικές και γόνιμες. Ο διάλογος δεν τελείωσε σήμερα. Οι κ.κ. δήμαρχοι θα συναντηθούν με τους συναρμόδιους υπουργούς, εγώ παίρνω την πρωτοβουλία να μεταφέρω στον Πρωθυπουργό το περιεχόμενο τα συζήτησης και αύριο μπορεί να χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε για να βρούμε κοινά αποδεκτές, εφαρμόσιμες, δημιουργικές λύσεις» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επιπλέον ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα που είτε άλλοτε ουσιαστικά και άλλοτε προβλήματα αλληλοκατανόησης. «Και είπαμε να βρούμε λύσεις, οι οποίες χωρίς να θίγουν τη θεσμική υπόσταση και την αυτοτέλεια της τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και τη μεταρρύθμιση του κράτους» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα σημείωσε η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση είναι μία ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας. «Θέλει ένα άλλο κράτος, ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος, που λειτουργεί προς όφελος του πολίτη, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Η τοπική αυτοδιοίκηση, που είναι τμήμα του κράτους αλλά και τμήμα της κοινωνίας, που εκφράζει την τοπική κοινωνία, είναι ένας αναντικατάστατος δημοκρατικός θεσμός» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Ιουλ 2013, 5:16:00 μ.μ.

    Παγκόσμια πατέντα είναι αυτός ΣΥΡΙΖΑ..
    Δεν κάνω πλάκα καθόλου έχω δει και δει κόμματα ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ και ανθρωπάκια σαν τον ΤΖΙΠΡΑ δεν υπάρχει..ΠΙΟΣ ΓΑΠ; ΠΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ; ΠΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ; ΠΙΟΣ ΒΡΩΘΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΠΙΟΣ ΜΙΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;.... Ο τυπος είναι για πολλά γιούχα..

    ΚΑΙ αντίσταση και μνημόνιο με αναδιαπραγματευσει; {ΚΑΙ ΕΓΏ ΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ ΑΝΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ..ΕΓΏ ΛΈΩ ΌΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΊΓΗ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΗΣ;..Ο ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΤΑ ΛΈΕΙ ΑΥΤΆ} ΑΛΕΚΑΚΗ ΜΟΥ.} που είναι η φανφάρες θα ξεσκισούμε τα μνημόνια κ.τ.λ, θα διώξουμε την τρόικα, θα επαναφέρουμε τους μισθούς και συντάξεις .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΡΕ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥ 3%;.... ΕΕΕΕΕΕ ..

    Μου θυμίζεις τον Μπουμπουκο , έλεγε {πόσο θέλει μια επέμβαση χολής σε νοσοκομείο ; θα μας το πουν οι μάνατζερ τον ασφαλιστικών εταιρειών ..ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ;;; ΕΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΤΟΥ..}}]ΑΥΤΆ ΈΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΏΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΚΑ ...Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Καμπουρακης δεν τόλμησε να του πει ,και αν χει και καρδιά και του παρουσιαστή μια επιπλοκή; Η αν κολλήσει μια
    ενδονοσοκομειακη λοίμωξη τι θα γίνει; θα του πουν ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΌ!!!ΕΣΎ ΗΛΘΕΣ ΓΙΑ ΧΟΛΗ;....

    βρε μυαλά που έχομε σε αυτό το κωλοχανείο που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ να μας σώσουν!!! ...

    Ένα περιστατικό έγινε με τον ΜΠΈΝΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΎΝ ούτε να το πουν ΤΑ ΒΩΘΡΟΚΑΛΑΝΑΛΑ ΑΥΤΌ ΔΕΙΧΕΙ ΟΤΙ είναι χεσμένοι ΟΛΟΙ..έφαγε ο ΜΠΕΝΥ στο κεφάλι ένα μπουκάλι με νερό Αρκαλωχορι, ο ΜΠΕΝΥ ΤΡΌΜΑΞΕ...ΜΗΝ ΤΡΟΜΆΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ,ΝΕΡΆΚΙ ΉΤΑΝ , ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΤΟ ΜΑΣΟΎΡΙ ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΌΣΛΑΒΗΣ ΝΑ ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΡΆΒΟΙ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΆΞΟΥΝ,,,ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΔΥΜΗΡΙΕΣ ΜΑΤ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΊΑ χα χα χα......ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥ 7%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Ιουλ 2013, 5:40:00 μ.μ.

    ME AYTA TΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ.. ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ..


    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Χρυσή Αυγή."Εμείς θέσαμε πρώτοι θέμα πώλησης νησίδων & βραχονησίδων, υπερψηφίζουμε"...

    ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ..
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΕ΄
    Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013


    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.


    ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (...) Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.

    Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.

    Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.

    Και αφού εξαπέλυσε ένα λογύδριο κατά της ...Τουρκικής επιθετικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε.

    Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.

    Ευχαριστώ.


    Να τους χαίρεστε!

    Πατήστε ΕΔΩ για τα πλήρη Πρακτικά της Συνεδρίασης

    Διαβάστε ακόμη

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Η Ζαρούλια,σύζυγος Μιχαλολιάκου,κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών!

    Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ!

    ΝΔ-Πασοκ-Δημαρ-Χρυση Αυγη μπλοκάρουν την συγκληση της Επιτροπης Οικ.Υποθεσεων για την Αγροτικη


    Με την ανοχη της Χρυσής Αυγής, η οποία ψήφισε «παρων», δίνουμε στην Εσθονία την διαχείριση της ελλην.ηλεκτρον.διακυβερνησης,της διαφθοράς και των μέσων πληροφορίας.


    Χρυσή Αυγή.9 Δεκ.Καταψηφίζει την συνέχιση ερευνών λίστας Λανγκαρντ, 5 Δεκ.Στηρίζει με "Παρών" κυβερνητικό νομοσχέδιο


    Η ΌΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΆΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΉΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΚΑΘΊΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΟΜΑΡΙ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση