GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε απεργία πείνας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας

Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, Δημήτρης Καϊμάς, ο οποίος ζητά την ...


Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, Δημήτρης Καϊμάς, ο οποίος ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Ο κ. Καϊμάς βρίσκεται έξω από το γραφείο του δημάρχου Φαρκαδόνας Κ. Οικονόμου και ξεκίνησε από το μεσημέρι, όπως είπε στο trikaladay απεργία πείνας.

Η δυσλειτουργία του Δήμου Φαρκαδόνας είναι γνωστή εδώ και καιρό καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα τόσο στη λειτουργία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου όσο και σε καίρια ζητήματα που αφορούν τους δημότες της περιοχής, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η θέρμανση στα σχολεία τους χειμερινούς μήνες κλπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay ο δήμαρχος κ. Οικονόμου αναμένεται να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για την απομάκρυνση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από το Δημαρχείο.
Στην 1η φωτό ο κ. Καϊμάς (εικονίζεται δεξιά) και στη 2η ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Κ. Οιικονόμου
trikaladay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση