GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ...

Aπό την ΠΟΣΠΕΡΤ.    ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  14- 07- 2013. 21:00 "ΠΑΝΙΚΑΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - "Άρτεμις Ταυρόπολος" Βασίλης Μ...

Aπό την ΠΟΣΠΕΡΤ.  

 ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 
14- 07- 2013.

21:00 "ΠΑΝΙΚΑΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - "Άρτεμις Ταυρόπολος"
Βασίλης Μεσαριτάκης- Χοροδιδάσκαλος
21:45 ʽJazz Ο anamateurʼ αναβιώνει κωμικοτραγικά στοιχεία της JAZZ της δεκαετίας 20 και 30 μέσα από κλασικές και δικές του συνθέσεις.
Παίζουν οι:
Γιώργος Αναματερός-πιάνο, φωνή
Γιώργος Κωστόπουλος- μπάσο
Πρίαμος Μωράκης- κιθάρα
Φίλιππος Παππάς- σαξόφωνο
Σεραφείμ Μπέλλος- ντράμς
22:45 Η Άννα Στερεοπούλου (σύνθεση-πιάνο) παρουσιάζει συνθέσεις της που βασίζονται σε πολύχρονη έρευνα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο εστιάζοντας στα εγκεφαλικά κύματα και την θεραπευτική ιδιότητα των ονείρων.

4 σχόλια

  1. Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010...

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ Έκτακτη έρευνα για τη SIEMENS..

    ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑΜΑΞΕΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

    Έκτακτη έρευνα διατάχτηκε για 30 ηλεκτράμαξες της Siemens, που φτιάχτηκαν στα ναυπηγία Σκαραμαγκά όμως δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ αφού το σιδηροδρομικό δίκτυο δεν υποστήριζε τέτοιου είδους βαγόνια..

    ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ;;ΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΩΡΑΚΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΠΩ ΠΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΣΦΑΧΤΗΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάχνομε μια {ΣΈΧΤΑ ΤΆΧΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΏΝ} μήπως την βρήκατε εκεί στην αντίτρομοκρατική;..ΠΟΥ να την βρείτε εεε;; δεν σκότωσαν τον Πρετεντέρη Τον ΓΚΙΟΛΙΑ σκότωσαν...

    Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010..

    "Σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και όχι μόνο..."

    Διάβασα πριν λίγο ένα νούμερο (751.000) υπαλλήλων που εργάζονται, ή απασχολούνται κατ’ άλλους, στο δημόσιο...{ΤΟ 2010 ΑΥΤΆ ΕΕΕ}

    Για μια πιο αντικειμενική άποψη θέλω να πω πως κατά τι, το νούμερο είναι πλασματικό και όσων αφορά στη σχέση εργασίας αλλά και κάποιων που «αποζημιώνονται» όπως κάποια διοικητικά συμβούλια κλπ..


    Είμαι υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. ( νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου) το οποίο έχει δικό του προϋπολογισμό και δεν λαμβάνει απ’ ευθείας πόρους από το δημόσιο, όπως το εννοούν οι περισσότεροι, οι πόροι είναι από μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον φορέα ( αναγκαστικά από τον νόμο) άρα καλώς εμπίπτουμε στις γενικές διατάξεις ( μισθολογίου, απογραφής κπλ).

    Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ σωστό το να ενταχθούμε και εμείς στο ενιαίο φορέα πληρωμών και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα σε σχέση με κάποιους που παίρνουν από την πίσω πόρτα άλλα «συμπληρώματα» υπό μορφήν επιδομάτων κλπ, ασχέτως αν θεωρώ ότι το ποσό μισθοδοσίας μου είναι μικρό (1050 ευρώ, με 24 έτη υπηρεσίας) .

    Κατανοώ τους συνανθρώπους μου στον ιδιωτικό τομέα με 700 {ΠΟΥ 700 ΕΥΡΩ ΣΉΜΕΡΑ ΠΆΝΕ ΑΥΤΆ} και πολύ λιγότερα ακόμα, δεν ανήκω σε αυτούς που λένε «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…» και γι αυτό θέλω να καταθέσω μια πρόταση στην κυβέρνηση μέσω του troktikou (ποιού άλλου; Μήπως έχω πρόσβαση π.χ. στα κανάλια;..).

    Γιατί δεν εφαρμόζουν αυτό το μέτρο και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;

    Να γίνω πιο σαφής μη θεωρηθώ αφελής, δεν εννοώ απογραφή , αλλά πληρωμή μέσω τραπεζών, εκεί θα δούμε για ποια συμφέροντα υπηρετούν οι κυβερνώντες.

    Οι καταστάσεις γράφουν π.χ. 980 ευρώ και στην πραγματικότητα παίρνουν 600 ευρώ οι άνθρωποι.


    Ε; πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; (σιγά που δεν την έχουνε σκεφτεί και οι αρμόδιοι….)."

    ΑΥΤΆ ΤΟ 2010...ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΑΤΕ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΆΠΛΑ ΣΎΣΤΗΜΑ SEPA στα πάντα από τσίχλα μέχρι πύραυλο ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ ΠΕΙΑΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΌΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΙ.ΠΙ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΆ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΕΕΕ;ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΉΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ SEPA...ΣΕ 20 ΗΜΕΡΟΥΛΕΣ....ΤΟ ΤΟΛΜΆΤΕ; ΆΝΤΕ ΝΤΕ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....ΜΕ ΚΟΣΤΟΎΜΙ; 1.000.000 ΕΥΡΩ ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΤΈ ΟΎΤΕ ΕΥΡΏ ΜΑΥΡΟ . ΑΠΟ ΒΑΝΓΚ ΣΕ ΒΑΝΓΚ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ.......ΣΩΣΕΕ ΚΑΙ ΜΑΣ .....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ-- ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010
    Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου για τα stess test των τραπεζών {ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΕΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΠΑΠΑΦΗΜΟ} ΑΥΤΑ ΤΟ 2010..ΕΕΕ ΡΕ ΜΑΣΕΣΣΣΣΣ ΚΙΑ ΞΑΠΛΕΣΣΣΣΣΣΣ...

    Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε σχετικά:

    «Τα αποτελέσματα είναι θετικά και δείχνουν ότι το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα μπορεί να ανταπεξέρχεται ακόμα και σε συνθήκες πολύ δυσκολότερες από τις σημερινές.

    Μετο πρόγραμμα επανακεφαλαιοποίησης και με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η Ελληνική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει επαρκείς μηχανισμούς στήριξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της Ελληνικής οικονομίας.

    Οι Ελληνικές τράπεζες καλούνται και αυτές να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα και να προχωρήσουν σε ενέργειες και στρατηγικές κινήσεις που ενδυναμώνουν την κεφαλαιακή τους επάρκεια και τις ενισχύουν σε ένα πλαίσιο αναδιάρθρωσης του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

    Πληροφορίες για τα αποτελέσματα της άσκησης συγκεντρωτικά και κατά τράπεζα, είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος (www.bankofgreece.gr) και της Committee of European Banking Supervisors (www.c-ebs.org)...


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΡΓΟΤΙΚΗ;;;ΜΠΑΝΓΓΚ ;;;; ΕΕΕΕΕ ΠΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ..

    Η ΑΤΕbank έχοντας ήδη θωρακίσει τον ισολογισμό της με τις απαραίτητες και αναγκαίες προβλέψεις που έλαβε το έτος 2009 στο πλαίσιο της εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου της, και σε συνεννόηση με τον βασικό της μέτοχο.


    Προτίθεταινα προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην αύξηση, που θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της Τράπεζας, θα συμμετάσχει και το Ελληνικό Δημόσιο.

    Η ΑΤΕbank θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό όταν ληφθούν οι αναγκαίες προς τούτο αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση