GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύνουν ... σταυρόλεξα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Αναφορά στη Βουλή είχε καταθέσει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ρωτώντας να μάθει από το Υπουργείο Ναυτιλίας αν προτίθεται να κλείσει τους ...


Αναφορά στη Βουλή είχε καταθέσει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ρωτώντας να μάθει από το Υπουργείο Ναυτιλίας αν προτίθεται να κλείσει τους λιμενικούς σταθμούς Λίμνης-Μαντουδίου και Παραλίας Πετριών.

Αντί το Υπουργείο να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, ανακοίνωσε τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει ποιους σταθμούς θα καταργήσει και ποιους όχι. Μάλλον πρέπει να λύνουν πολλά σταυρόλεξα εκεί στο Υπουργείο, αφού οι απαντήσεις τους είναι για...δυνατούς λύτες.

Καλούν εμάς να καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους φέρνοντάς μας στην ίδια θέση, όπως όταν δεν βγαίνει το σκανδιναβικό και ρωτάμε τον διπλανό "αρχαίος φιλόσοφος με επτά γράμματα και το πρώτο Φ"!

Ετσι, για την ιστορία τα κριτήρια του Υπουργείου -από τα οποία ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συμπεραίνει ότι δεν θα καταργηθούν οι ενλόγω λιμενικοί σταθμοί- είναι:

· Το αντικείμενο εργασίας, τον αριθμό προσεγγίσεων πλοίων,τις αυξημένες τοπικές δραστηριότητες.
· Τα στατιστικά στοιχεία δραστηριότητας των Λιμενικών αρχώνκατά τα τελευταία έτη.
· Την αυξημένη παραβατικότητα.
· Την κτιριακή υποδομή.
· Το προσβάσιμο ή μη οδικό δίκτυο.
· Την απόσταση από ξηρά μεταξύ των όμορων Λιμενικών Αρχών.
· Τους πληθυσμιακούς δείκτες της περιοχής.
· Την ύπαρξη συναρμόδιων φορέων.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση