GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θορυβημένο το μνημονιακό ζεύγος, προδίδει την ανησυχία των τραπεζιτών και της διαπλοκής!

Γράφει ο Αιας Θορυβημένο το μνημονιακό ζεύγος αντέδρασε αμήχανα, χαιρέκακα και φοβισμένα χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών του...


Γράφει ο Αιας

Θορυβημένο το μνημονιακό ζεύγος αντέδρασε αμήχανα, χαιρέκακα και φοβισμένα χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πανομοιότυπες οι ανακοινώσεις των δυο εταίρων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που αδυνατούν πλέον να κρύψουν ότι έσονται εις σάρκα μίαν...

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η στοχοποίηση της Λούκας Κατσέλη, γεγονός που προδίδει την ανησυχία των τραπεζιτών και των διαπλεκόμενων συμφερόντων για το ρόλο που θα καλείται να διαδραματίσει η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας στο κυοφορούμενο προοδευτικό μοντέλο διακυβέρνησης.

Η Λούκα Κατσέλη, χαιρετίζοντας τις εργασίες του συνεδρίου, ανέφερε, καταχειροκροτούμενη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλείται να διαδραματήσει καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης της δεξιάς, της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής και της αυταρχικής διακυβέρνησης. Κάτω από τις σημερινές συνθήκες κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να επωμιστεί το βάρος αυτής της μεγάλης πρόκλησης και ευθύνης. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα αντίστασης και διεκδίκησης μιας ευρύτατης συμπαράταξης αριστερών, σοσιαλιστικών, οικολογικών και προοδευτικών δυνάμεων που στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας θα επιτρέψει την δημιουργία μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης εθνικής ανεξαρτησίας, βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής».

Οι μοντέρ της Συγγρού κατηγόρησαν τη Λ.Κατσέλη, ότι «η παρουσία της (στο συνέδριο) σηματοδοτεί ότι λεφτά υπάρχουν», ενώ η Βενιζελοπαρέα της Ιπποκράτους επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ που «υιοθέτησε με χαρακτηριστική ευκολία την κ. Λούκα Κατσέλη».

Βέβαια, είναι τοις πάσι γνωστό ότι. η πατρότητα της φράσης «λεφτά υπάρχουν» ανήκει στον Γ. Παπανδρέου. Ηταν, άλλωστε, η μοναδική αλήθεια που εκστόμισε.

Ναι, υπάρχουν λεφτά! Μόνο που δεν βρίσκονται στα ταμεία, επειδή δεν άφησε σάλιο η ποικιλόχρωμη συμμορία των …εντιμότατων κλεπτοκρατών.

Υπάρχουν και μάλιστα πολλά λεφτά στους φοροφυγάδες, στους λαθρέμπορους, στα μεγαλόσχημα λαμόγια, στους κουμπάρους και τους κολλητούς, στους ληστές με τα λευκά κολάρα, σε όσους υπερτιμολογούν, βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω εξωχώριων εταιριών. Λεφτά υπάρχουν στα πολιτικά αρπαχτικά, στους μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή.

Το μνημονιακό ζεύγος, οι υπηρέτες του Μνημονίου, η διεθνής τοκογλυφία, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και λοιποί μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της Τρόικας, πάνω στον μύθο «λεφτά δεν υπάρχουν» έχουν εδράσει την ιδεοληψία των ολέθριων επιλογών τους, ώστε να λεηλατήσουν τον πλούτο της χώρας και να φτωχοποιήσουν την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος, από την Δευτέρα, να θέσει μεταξύ των πρώτων προτεραιοτήτων του την επιστροφή των κλεμμένων!

1 σχόλιο


  1. εδώ δεν κατέθεσε πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορέσει να κάνει τίποτα άλλο;
    όσο για την κατσέλη, είναι καιρός να πάει σπίτι της. αρκετά ασχοληθήκαμε και μαζί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση