GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σακίρα έκανε άνω-κάτω τους… Ιρανούς

Με την εμφάνισή της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία, ξεμυάλισε τους φιλάθλους στη χώρα της Ντίλμα Ρουσεφ κι έκανε άνω-κάτω τ...


Με την εμφάνισή της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία, ξεμυάλισε τους φιλάθλους στη χώρα της Ντίλμα Ρουσεφ κι έκανε άνω-κάτω τους Ιρανούς. Και μόνο η παρουσία της σκανδαλίζει. Πόσο μάλλον όταν φορά κατακκόκινο κραγιόν κι έχει γυμνούς τους καλοσχηματισμένους ώμους της.

Ο λόγος για την κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία με την εμφάνισή της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία, ξεμυάλισε τους φιλάθλους στη χώρα της Ντίλμα Ρουσεφ κι έκανε άνω-κάτω τους... Ιρανούς.

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε για ελάχιστα δευτερόλεπτα εικόνες από τον αγώνα ποδοσφαίρου όπου έπαιζε ο σύζυγός της, Ζεράρ Πικέ. Φορώντας ένα αμάνικο μαυρόασπρο μπλουζάκι και κατακκόκινο κραγιόν στα χείλη, η Σακίρα τον ενθάρρυνε.

Το νέο καθεστώς του Ιράν, αν και λιγότερο σκληροπυρηνικό από το προηγούμενο, επέπληξε την κρατική τηλεόραση της χώρας με την αιτιολογία ότι "οι εικόνες αυτές με τους γυμνούς ώμους της Σακίρα προσβάλλουν τα ιρανικά ήθη".

Το κανάλι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τα πυρά της κυβέρνησης της Τεχεράνης για τις αντι-ισλαμικές εικόνες που μετέδωσε.

Οι τηλεθεατές, όμως, είχαν άλλη άποψη. Εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν είδαν στην "μικρή οθόνη" την πανέμορφη Σακίρα και έσπευσαν να εκφράσουν την χαρά τους μέσω του προσωπικού τους λογαριασμό στο Τwitter.

"Χτες το βράδυ απολαύσαμε τη Σακίρα, σήμερα θα πρέπει να μας δείξουν την Τζένιφερ Λόπεζ" , έγραψε ένας Ιρανός χρήστης.

on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση