GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σοκ στη ΝΔ! Ο βουλευτής (και μέχρι τώρα υφυπουργός) Ν. Παναγιωτόπουλος δηλώνει: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα νεοναζί»...

Λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι στέλνει μ...

Λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι στέλνει μήνυμα στην παράταξή του σχετικά με την αύξηση των ποσιστών της Χρυσής Αυγής.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του radio1d.gr ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, είπε:
«Δημιουργούνται εστίες διαμαρτυρίας που δημιουργούν μία πολιτική πόλωση που μπορεί και να φτάσει και στα άκρα. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο. Σχετικά με τη συζήτηση περί Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να επισημάνω το εξής: η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα νεοναζί. Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Η διαμαρτυρία στρέφει τον κόσμο προς τα άκρα. Η διαμαρτυρία με την υφιστάμενη κατάσταση και για αυτό δουλειά της πολιτείας, κι αυτής της κυβέρνησης, είναι να παλέψει να εξαλείψει αυτές τις αιτίες θυμού και διαμαρτυρίας από άκρη σε άκρη στην ελληνική κοινωνία».

1 σχόλιο

  1. ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 30% ΑΠΟ ΤΟ 2014. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ( ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ), ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ !!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.


    Το έτος εξόδου στη σύνταξη θα αποτελεί βασικό κριτήριο για τις διακυμάνσεις στο ποσό του εφάπαξ.

    Aλλάζει από το 2014 ο τρόπος υπολογισμού του βοηθήματος στο σύνολο των Ταμείων Πρόνοιας ενώ οι αλλαγές θα οδηγήσουν κατά μέσο όρο σε περικοπές της τάξης του 20% (χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερες μειώσεις).

    Μέχρι τις 27 Ιουλίου θα πρέπει η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί (και η οποία αποτελείται από 15 μέλη) να παραδώσει το πόρισμα για την εφαρμογή της νέας βάσης υπολογισμού του βοηθήματος. Στόχος είναι να διαπιστωθεί το αν πρέπει να υπάρξουν τροποποιήσεις στον μαθηματικό τύπο με βάση τον οποίο θα καταβάλλεται το βοήθημα από τις αρχές της νέας χρονιάς.

    Ουσιαστικά, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το καταβαλλόμενο εφάπαξ δεν θα είναι σταθερό, αλλά θα μπορεί να παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με το έτος εξόδου στη σύνταξη.

    Μεταξύ άλλων προβλέπεται η δημιουργία «ατομικών μερίδων» για τους ασφαλισμένους, ενώ για τον υπολογισμό του βοηθήματος θα λαμβάνεται υπόψη και ο συντελεστής βιωσιμότητας του Ταμείου.

    Μία τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σε δραστική περικοπή του εφάπαξ σε Ταμεία με έντονο οικονομικό πρόβλημα, όπως των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση