GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυροπουκαμισάδες ξυλοφόρτωσαν παρέα Γερμανών στην Κρήτη; Η Αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει...

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τρεις νεαροί Γερμανοί τουρίστες στη Χερσόνησο όταν έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από μια παρέα Κρητικών. Όλα ξε...

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τρεις νεαροί Γερμανοί τουρίστες στη Χερσόνησο όταν έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από μια παρέα Κρητικών. Όλα ξεκίνησαν άνευ λόγου και αιτίας.
Η παρέα των Γερμανών έκανε τη βόλτα της στη Χερσόνησο, κάποια στιγμή τους προσέγγισαν τρία άτομα μαυροντυμένα. Όταν οι τελευταίοι αντιλήφθηκαν πως οι νεαροί ήταν Γερμανοί τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν.
Ο ένας μάλιστα από τους νεαρούς είχε χτυπημένο το πόδι και κρατούσε πατερίτσες. Τον συγκεκριμένο τον έριξαν στο έδαφος και λόγω της κατάστασης του δεν τον χτύπησαν.
Οι άλλοι δύο όμως δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια και μεταφέρθηκαν αμέσως μετά σε ιδιωτική κλινική που λειτουργεί εκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του ξυλοδαρμού, οι τρεις μαυροπουκαμισάδες έβριζαν την Μέρκελ και τη Γερμανία. Το περιστατικό με θύμα ανυποψίαστους τουρίστες προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό.
Η αστυνομία ξεκαθάρισε πως για το γεγονός δεν έχει υποβληθεί μήνυση, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν εξαρχής γνωστό αφού τα θύματα δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο συμβάν.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
"Σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, για βιαιοπραγία σε βάρος τριών (3) Γερμανών τουριστών στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής καμία μήνυση ή σχετική καταγγελία δεν έχει υποβληθεί σε αστυνομική υπηρεσία της Κρήτης."
flashnews.gr

2 σχόλια

  1. Δεν εχει λογική μια τετοια πράξη. Αυτα που κανουν οι πολιτικοί καθε χωρας δεν σημαινει οτι βρισκουν συμφωνους και τους απλους πολιτες οποιας εθνικοτητας και αν ειναι.

    Ειναι απαραδεκτο και πανω απο ολα ανανδρο δεν ξυλοφορτωνεις καποιον που επισκεφθηκε την χωρα σου ως τουριστας ανευ λογου και αιτιας επειδη η Γερμανια σημερα παιζει πρωταγωνιστικο ρόλο στον ξεπεσμο και την καταντια μας.
    Και μην προλαβει κανεις να μου πει...μα αυτοι τους ψηφιζουν αυτους τοτε ας αναλογιστουν τι ψηφιζουμε εμεις εδω στην χωρα μας και εκ των υστερων να δει τι ψηφιζουν οι αλλοι.

    ΝΤΡΟΠΗ δεν μας εχουν συνηθισει σε τετοια πραγματα οι Κρητικοι γιατι οι περισσοτεροι ειναι πραγματικα παλληκαρια και οχι τζαμπα μαγκες σαν τους τυπους που επιτεθηκαν στους Γερμανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος30 Ιουλ 2013, 10:23:00 μ.μ.

    Και λίγα τους έκαναν ,άλλα βγάζει ένας ένα κείμενο και βρίζουν οι από κάτω νοικοκυραίοι....

    Τι ΕΊΠΑΝ οι Γερμανοί;
    Τι έκαναν οι Γερμανοί;

    Άντε να σας πω εγώ που δεν έχω καμιά σχέσει με φασισμούς κ.τ.λ ...

    Είπαν τα Γερμανόπουλα: {Αυτά είναι δικά μας, μας χρωστάτε και δεν πληρώνουμε, εμείς σας ταΐζουμε}...
    γι'αυτο δεν και δόθηκε παραπάνω θέμα ιστορία...και λίγα τους έκαναν ///Να ξέρουν όλοι ότι η Κρήτη θα είναι η πρώτη που θα σηκώσει κεφάλι ,εδώ -ΕΥΤΥΧΩΣ- παρά όλες της διαφορές μας οι Κρητικοί αν νιώθουν απειλή και ειδικά ξένη απειλή ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΉ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ...και ομάδες έχουν φτιαχτεί, και αν χρειαστεί και σοβαρός αγώνας θα δοθεί ΑΠΌ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

    Τα μαύρα πουκάμισα τα φορούν σχεδόν όλοι οι Κρητικοί ΌΧΙ γιατί έχουν σχέσει με ΦΑΣΙΣΤΕΣ το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα ΕΔΏ του κάθε ενός Κρητικού η οικογένεια έχει και ΈΝΑΝ συγγενή ΝΕΚΡΌ από τους Γερμανούς όσο και να μην θέλει να το θυμάται ο ΣΟΙΜΠΛΕΡ.. ΕΔΏ έχασε τον πόλεμο ο ΧΊΤΛΕΡ , ανοίξετε και κανένα βιβλίο ΜΕΡΙΚΟΊ..ΑΡΚΕΤΆ με την προπαγάνδα ....

    Οι Φάσσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση