GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε τάφο - Μακάβριο παιχνίδι της μοίρας

"Ράγισαν" και οι... τάφοι σε κηδεία στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκε ένα πραγματικό πρωτοφανές περιστατικό που προκάλεσε μούδι...


"Ράγισαν" και οι... τάφοι σε κηδεία στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκε ένα πραγματικό πρωτοφανές περιστατικό που προκάλεσε μούδιασμα σε όσους ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, την Πέμπτη το πρωί σε χωριό του Δήμου Μονοφατσίου μια γυναίκα 35 ετών περίπου κήδεψε τον αγαπημένο της πατέρα.
Δεν φαντάζονταν όμως το μακάβριο παιχνίδι που της ετοίμαζε η μοίρα.

Την ώρα που είδε τον σώμα του αγαπημένου της πατέρα να κατεβαίνει στον τάφο, μέσα σε βαθιά οδύνη και έντονο μοιρολόι, προσπάθησε να πλησιάσει για να τον αποχαιρετίσει και να του δώσει το στερνό αντίο.

Πάτησε όμως πάνω σε ένα διπλανό τάφο, ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος για πάνω από 15 χρόνια με συνέπεια αυτός να υποχωρήσει και η άτυχη γυναίκα να βρεθεί πέσει μέσα στον τάφο, σε βάθος 1,5 μέτρου.

Όσοι ήταν παρόντες αναστατώθηκαν από το ατύχημα της 35χρονης ενώ η ίδια υπέστη ισχυρό κλονισμό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα καθηλωθεί για 40 ημέρες στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση