GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Τρικαλινός γιατρός

Ο Δερματολόγος, Γ. Ο., άφησε τη τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 73 ετών. Κηδεύεται το μεσημέρι της Τρίτης... στον Άγι...

Ο Δερματολόγος, Γ. Ο., άφησε τη τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 73 ετών. Κηδεύεται το μεσημέρι της Τρίτης... στον Άγιο Αθανάσιο Μπάρας.

Ο Γ. Ο. υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας και άριστος οικογενειάρχης. Ο πρώτος ιδιώτης Δερματολόγος στα Τρίκαλα (λειτουργούσε το ιατρείο του επί της οδού Στρ. Σαράφη, πάνω από το ταχυδρομείο) άσκησε με συνέπεια την Ιατρική Επιστήμη μέχρι και πριν 2-3 μήνες οπότε και ήρθε αντιμέτωπος ο ίδιος με προβλήματα υγείας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην Τρικαλινή κοινωνία, με τους συναδέλφους και τους ασθενείς του να έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτόν.

Έδωσε γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες, ωστόσο υπέκυψε. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βασιλική και τα παιδιά του Θέμη και Ελένη. Αφήνει πίσω και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον ιατρικό κόσμο των Τρικάλων.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Γιώργου Οικονόμου θα ψαλλεί στις 12 μ. της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας.
trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση