GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικό καθαρισμό προσώπου

Το πρόσωπο σας είναι ο καθρέφτης σας γι’ αυτό πρέπει πάντα να είναι καθαρό, λαμπερό και αψεγάδιαστο. Για να το καταφέρετε αυτό χρειά...


Το πρόσωπο σας είναι ο καθρέφτης σας γι’ αυτό πρέπει πάντα να είναι καθαρό, λαμπερό και αψεγάδιαστο. Για να το καταφέρετε αυτό χρειάζεστε τρόπο και όχι κόπο. Φτιάξτε λοιπόν μόνη σας μια υπέροχη φυσική μάσκα ομορφιάς, βασισμένη στο... μέλι και το λεμόνι, η οποία θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας, αφήνοντας την υπέροχη.

Πιο συγκεκριμένα το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές δράσεις, ένζυμα και ουσίες και επομένως καθαρίζει το δέρμα σας από τα μαύρα στίγματα, ενώ τα οξέα του λεμονιού καθαρίζουν τους πόρους σας εσωτερικά, διατηρώντας παράλληλα το Ph της επιδερμίδας σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
Θα χρειαστείτε:

- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- Χυμό από ένα λεμόνι
Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε μέσα τα δύο υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και η μάσκα σας είναι έτοιμη.
Τρόπος εφαρμογής:

Βρέξτε λίγο το πρόσωπο σας για να είναι νωπό. Στη συνέχεια βάλτε τη μάσκα και αφήστε τη να δράσει για 5-7 λεπτάκια. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο ζεστό νερό και είστε έτοιμες να βάλετε την ενυδατική κρέμα σας.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση