GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθητές ΕΠΑΛ Ηλείας: Σταματήστε να μας βλέπετε ως αριθμούς και δείτε μας ως ψυχές

Αγαπητοί κύριοι Βουλευτές του Ν.Ηλείας, σας καλούμε να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην επικυρώσετε...


Αγαπητοί κύριοι Βουλευτές του Ν.Ηλείας, σας καλούμε να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην επικυρώσετε...
με την ψήφο σας την απόλυτη διάλυση της δημόσιας δωρεάν τεχνικής εκπαίδευσης, να μην κλείσετε την πόρτα του ονείρου σε εκατοντάδες νέα παιδιά.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση 52 ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ με μια μονοκοντυλια αποδυναμώνει 5 σχολεία του νομού μας με συνέπεια να τα οδηγεί σε εξαφάνιση, να πετάει στον καιάδα 500 μαθητές και 24 εκπαιδευτικούς στον δρόμο.

Σε ένα νομό που ακόμα δεν έχει ορθοποδήσει απο τις καταστροφές (πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες) των τελευταίων χρόνων. Σ'ένα νομό που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης, ας μην στερήσουμε και τις λιγοστές επιλογές των παιδιών των λαϊκών στρωμάτων, των φτωχών, των μεταναστών, των αγροτών, των ανέργων.

Να μην τα αποκλείσουμε απο την αγορά εργασίας και να μην τα καταδικάσουμε να μείνουν ανεπάγγελτα, ημιμαθή, χωρίς δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή αλλά να καταστούν φτηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό.

Να μην επιτρέψετε με την φήφο σας την βίαιη προσαρμογή του δημόσιου τεχνολογικού Λυκείου στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων και να μην ενχωρήσετε το "φιλέτο" της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης τροφή στους επιχειρηματίες.

Επιτέλουν σταματήστε να μας βλέπετε ως αριθμούς και δείτε μας ως ψυχές... iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση