GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Σαμαράς: Στόχος να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών

Δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσεις χωρίς να δώσεις και να κερδίσεις τη μάχη των ιδεών, τόνισε ο Αντώνης Σαμαρά κατά την ομιλία του στην Π...

Δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσεις χωρίς να δώσεις και να κερδίσεις τη μάχη των ιδεών, τόνισε ο Αντώνης Σαμαρά κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. Μεγάλες αποφάσεις δεν μπορείς να πάρεις αν δεν...
πείσεις ότι έχεις σχέδιο κι αν δεν έχεις ανοικτό μέτωπο με το λαϊκισμό,γιατί για να έχεις το λαό μαζί πρέπει να λες την αλήθεια, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Σήμερα, ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κομματικός μηχανισμός είναι ακόμα πιο μάχιμος, με τους αντιπάλους σε δεινή θέση να στερεύουν από επιχειρήματα και να ψαρεύουν σε θάλασσες φανατισμού.

Ο κ.Σαμαράς χαρακτήρισε βήμα ανανέωσης της παράταξης και του κόμματος τη διαδικασία για την εκλογή του νέου γραμματέα και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Εκφραζοντας τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο γραμματέα Μανώλη Κεγαλογιάννη, προανήγγειλε ότι αναλαμβανει την προετοιμασία του κόμματος για τις ευρωεκλογές και ότι θα έχει μία θέση στη νέα Ευρωβουλή.

Ο κ.Σαμαράς αναφέρθηκε στη νέα γενιά στελεχών που αναδεικνύεται στο κόμμα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του νέου γραμματέα του κόμματος.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση