GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Στουρνάρας: Τα τέσσερα βήματα για να βγούμε από το Μνημόνιο

Τα «κλειδιά» για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο περιγράφει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην ε...


Τα «κλειδιά» για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο περιγράφει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου.

Αυτά, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, η επιστροφή σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, η ενίσχυση των εσόδων από ιδιωτικοποιήσεις και η μείωση των επιτοκίων.

«Αν εμείς δεν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις πολιτικές ηγεσίες, αλλά και τους λαούς της Ε.Ε. να μας θεωρούν αξιόπιστους» τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Στουρνάρας.

Σε ό,τι αφορά τα φορολογικά έσοδα, υποστηρίζει ότι «η υστέρηση που παρατηρείται έσοδα είναι διαχειρίσιμη, ερμηνεύσιμη και αντιστρέψιμη».

Αναφέρει, τέλος, ότι «γίνεται συνεχής προσπάθεια για την αναμόρφωση της φορολογικής διοίκησης και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Οι φοροφυγάδες δεν παραμένουν πια στο απυρόβλητο αντίθετα στερούνται ακόμα και την ελευθερία τους, πρωτοφανές για την οικονομική ιστορία της χώρας μας».

2 σχόλια

  1. Το πρώτο βήμα είναι να πάτε στον διαολο όλοι οι δωσίλογοι μαζί,
    μετά θα βρούμε το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΙΑ ΠΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση