GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινή και σε δεύτερο βαθμό για τους «πρωταγωνιστές» του «Κωσταλέξι» Τρικάλων

Παρέμειναν και στο Εφετείο οι ποινές στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο του 2012 το trikalanews.gr και...


Παρέμειναν και στο Εφετείο οι ποινές στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο του 2012 το trikalanews.gr και είχε συγκλονίσει την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, με «θύμα» 90χρονη Τρικαλινή.

Η υπόθεση με τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης της 90χρονης μητέρας 4 παιδιών στην Πύλη Τρικάλων, είχε προκαλέσει την επέμβαση της Εισαγγελίας Τρικάλων και στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων κάθισαν οι έχοντες την επιμέλεια της 90χρονης, ο γιος και η νύφη της, που τιμωρήθηκαν με 12 και 8 φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα για έκθεση της 90χρονης σε κίνδυνο για την υγεία της.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, που εκδικάστηκε η έφεση, οι ποινές ήταν από 7 μήνες φυλάκισης με αναστολή στο γιό και την νύφη της 90χρονης γυναίκας.

Η 90χρονη σήμερα, έχει επιστρέψει στην οικία της και την φροντίζουν ο γιός της και η νύφη της και την επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα Κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πύλης, επιβλέποντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση