GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ: Διαρρήκτης χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό για να διαφύγει

Αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ θύμιζαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στον Εύοσμο: Διαρρήκτης παρέσυρε και τραυ...


Αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ θύμιζαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στον Εύοσμο: Διαρρήκτης παρέσυρε και τραυμάτισε, με το αυτοκίνητό του, αστυνομικό, στην προσπάθειά του να διαφύγει...
Όλα άρχισαν όταν ο ένοικος μονοκατοικίας στον Εύοσμο ειδοποίησε την Αστυνομία πως δύο νεαροί είχαν διαρρήξει το σπίτι του κι έκλεψαν χρυσαφικά. Όταν έφθασε στο σημείο η αστυνομία, ένας 37χρονος Έλληνας κι ένας 25χρονος Αλβανός, προσπάθησαν να ξεφύγουν.

Τους εντόπισαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος οι οποίο τους καταδίωξαν. Ο 25χρονος έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 37χρονος επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. και προσπάθησε να ξεφύγει Στην προσπάθειά του αυτή παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό της ΟΠΚΕ και, στη συνέχεια, προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία σταθμευμένα Ι.Χ. και δυο δίκυκλα!

Λίγα μέτρα πιο κάτω, περιπολικό του έκλεισε το δρόμο. Χωρίς να διστάσει, ο νεαρός διαρρήκτης, εμβόλισε το περιπολικό και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του Μπήκε σε διασταύρωση αγνοώντας το κόκκινο και παρέσυρε μοτοσικλετιστή που διέρχονταν, εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά(τον πέταξε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο)!

Οι δυο διαρρήκτες βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι 59χρονου συνεργού τους (είναι ο κλεπταποδόχος με τον οποίο έχουν “πάρε-δώσε”), στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Εκεί τους εντόπισε, χθες το μεσημέρι, η Αστυνομία και τους συνέλαβε, μαζί με τον 59χρονο.

Στο κρησφύγετό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, ένα πιστόλι, 25 φυσίγγια διαφόρων τύπων, 229,3 γραμμάρια μεθαδόνης, 62 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα χασίς, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1.000 ευρώ.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής». Επίσης, ο 37χρονος κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας», «απείθεια», «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», «σωματική βλάβη από αμέλεια» και παραβάσεις του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και Κ.Ο.Κ.. Όσον αφορά τον 59χρονο, κατηγορείται για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και παραβάσεις των νόμων «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «περί όπλων».

ΠΗΓΗ: salonicanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση