GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Ρέθυμνο

Σε συναγερμό έχει τεθεί - για άλλη μια φορά - η αστυνομία στο Ρέθυμνο, όπου την νύχτα ένας άντρας τραυματίστηκε όταν δέχθηκε μια σφα...


Σε συναγερμό έχει τεθεί - για άλλη μια φορά - η αστυνομία στο Ρέθυμνο, όπου την νύχτα ένας άντρας τραυματίστηκε όταν δέχθηκε μια σφαίρα ενώ έφευγε απο γλέντι.
Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αγκουσελιανά του Ρεθύμνου, την ώρα που ο 52χρονος Ρεθυμνιώτης με έναν ακόμη έφευγαν απο το γλέντι και πήγαιναν στο αυτοκίνητο του πρώτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην νύχτα ρίχτηκε ένας πυροβολισμός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη ο 52χρονος, ενώ ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί με στόχο τον άλλο άνδρα, ευτυχώς χωρίς να τον πετύχει κάποια σφαίρα.
Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άντρας που σώθηκε, αναγνώρισε τον δράστη στο πρόσωπο ενός συγχωριανού τους τον οποίο και αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.
flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. δε βαριεσαι ρεθυμνο ειναι, σα να λεμε φυλη μπουα μπουα, φτιασιδωμενοι αμαζονιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση