GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι στις απολύσεις. Όχι σε νέες ανθρωποθυσίες..."

Από την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ.   Στην χώρα που η ανεργία θα ξεπεράσει επίσημα το 28% (!), οι μαθητευόμενοι μάγοι Κυβέρνησης και Τρόι...

Από την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ.  

Στην χώρα που η ανεργία θα ξεπεράσει επίσημα το 28% (!), οι μαθητευόμενοι μάγοι Κυβέρνησης και Τρόικα, υλοποιούν νέες απολύσεις στο Δημόσιο, οδηγώντας χιλιάδες οικογένειες στο περιθώριο.
Υποταγμένοι και εκβιαζόμενοι, υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν τα «συμφωνηθέντα» του Φεβρουαρίου του 2012, ανίκανοι να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή χιλιάδων Ελλήνων, οδηγούν με διαδικασίες εξπρές, σε νέες ανθρωποθυσίες.
Χωρίς κανέναν ουσιαστικό σχεδιασμό, χωρίς καμία ουσιαστική αξιολόγηση, διαλύουν το δημόσιο, μεγιστοποιούν τα προβλήματα δυσλειτουργίας του, χτυπούν αλύπητα σε πρώτη φάση, την Εκπαίδευση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι «επίορκοι και οι κοπανατζήδες» ήταν τελικά εργαζόμενοι που μέσω ΑΣΕΠ, βρήκαν δουλειά. Τι υποκρισία!
Στο πολυνομοσχέδιο καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν την δυνατότητα ενός Υπουργού να καταργεί θέσεις και να απολύει ανθρώπους. Ο ορισμός της δημοκρατικής διαδικασίας!
Είπαμε πολλές φορές ότι αυτός ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Η κάθε επίσκεψη της Τρόικα θα απαιτεί και νέο αίμα προκειμένου η χώρα να λάβει τα τριάκοντα αργύρια και να παραμείνει στη μηχανική υποστήριξη για λίγο ακόμα καιρό.
Αυτή όμως η πολιτική είναι αδιέξοδη και επικίνδυνη. Διαλύει την κοινωνία. Ισοπεδώνει θεσμούς. Εκτελεί εν ψυχρώ ανθρώπους. Και τελικά οδηγεί στην καταστροφή τη χώρα.
Οι «σωτήρες» δεν είναι τίποτα άλλο από εκτελεστές των επιταγών των δανειστών, πολιτικές μαριονέτες, που απλά βάζουν υπογραφές σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί από άλλους.
Αυτές οι αποφάσεις δυστυχώς θα φέρουν και τις υπογραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι επιλογές είναι η ατζέντα της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, που καμία σχέση δεν έχει με το πραγματικό ΠΑΣΟΚ και τις αρχές του.
Εδώ πια δεν υπάρχουν προσχήματα και εκβιαστικά διλήμματα.
Προοδευτικός δεν μπορεί να είναι αυτός που υπογράφει την καταδίκη συμπολιτών του.
Δεν μπορεί να είναι αυτός που διαλύει ότι απέμεινε στη χώρα.
Δεν είναι αυτός που κοιτά απλά το προσωπικό του συμφέρον και αδιαφορεί για την διάλυση της κοινωνίας.
ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι αυτός που αποδέχεται ανθρωποθυσίες…
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

2 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν οι βουλευτες και τα στελεχη του που ανεξελεγτα ενεταξε ο Ανδρεας και ο Σημίτης εις τις ταξεις του.
    Ολοι οι τυχαρπαστοι ανικανοι απατεωνες και λωποδυτες εγιναν υπουργοι βουλευτες συνδικαλιστες νομαρχες και δημαρχοι του ΠΑΣΟΚ.
    Αν ολοι αυτοι δεν πανε φυλακη
    ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Ιουλ 2013, 5:28:00 μ.μ.

    Μετά το ΝΕΡΙΤ & το ΕΔΤ κατέληξαν στο ΔΤ.. Έλα όμως που και αυτό πρέπει να το αλλάξουν…

    Έκλεισαν την ΕΡΤ…

    Ταυτόχρονα για το ξεκάρφωμα ανακοίνωσαν την «ΝΕΡΙΤ» (το Ι σημαίνει internet)…

    Τους πήραμε το nerit.gr & διασύρθηκαν παγκοσμίως αφού αποδείχτηκε ότι δεν είχαν κανένα απολύτως σχέδιο…

    Έδωσαν διαταγή στην ανεξάρτητη αρχή ΕΕΤΤ και έκλεισαν και το nerit.gr (έμπλεξαν όμως αφού μαζί με «Το ΧΩΝΙ» πάμε την αυθαιρεσία τους στα δικαστήρια)

    Έπρεπε κάτι να κάνουν, δεν θα είχαν καμία τύχη στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για το nerit.gr , έτσι μαζεύτηκαν και σκέφτηκαν το εξής εκπληκτικό: «Δε θα το πούμε ΝΕΡΙΤ, θα πούμε ότι ποτέ δε θα το λέγαμε ΝΕΡΙΤ & το όνομα είναι τελικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, εν συντομία ΕΔΤ» & προχώρησαν…

    Έκαναν και την εκπληκτική μακέτα που όλοι είδατε… (αναμένουμε στη διαύγεια να δούμε πόσο την πληρώσαμε, εκτός και αν είναι δώρο από τον προηγούμενο σχεδιαστή του λογοτύπου της ΕΡΤ που είχε πάρει 1.000.000€)

    Παρά το ότι τους έκραξε το σύμπαν για την αστεία επιλογή τους η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε & από το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε η εκπομπή «προγράμματος» στην ΕΔΤ από το πρώην studio του MEGA.

    Μετά όμως συνειδητοποίησαν μάλλον (φανταζόμαστε μέσα σε κάποια έκτακτη σύσκεψη για την οποία θα πληρώσαμε κάποια έκτακτα έξοδα παράστασης για καμιά 20αρια στελέχη) πως όντως το «ΕΔΤ» δεν προφέρεται.

    “Ετσι κατά τις 22:00 τα προικισμένα μυαλά της Ελληνικής κυβέρνησης είχαν μια φοβερή ιδέα «Ας φάμε το ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ας το αφήσουμε σκέτο ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΔΤ)» και έτσι έκαναν… Και μέσα σε 24 ώρες άλλαξαν όνομα στην περιουσία του Ελληνικού λαού 3 φορές!!!!!!!

    Η κυβέρνηση κάνει την μια χαζομάρα μετά την άλλη χρεώνοντας ταυτόχρονα τον προϋπολογισμό με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ συμπολίτες μας πηδούν απ’τα μπαλκόνια καθημερινά.

    Αν είχαν συμβεί έστω το 1/10 από τους λάθος χειρισμούς της υπόθεσης ΕΡΤ σε μία ιδιωτική επιχείρηση, οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ θα είχαν απολυθεί χωρίς δεύτερη σκέψη…

    Στην κυβέρνηση όμως ενώ τους φτύνουν νομίζουν ότι ψιχαλίζει..


    ΥΓ: ΚΑΙ δυστυχώς κύριοι της κυβέρνησης και το «ΔΤ» θα πρέπει να το αλλάξετε, σας πρόλαβε η τηλεόραση Θράκης ΔΤ=ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και θα σας πάει στα δικαστήρια..

    ΠΗΓΗ: http://troktiko.eu/
    ============================
    ΠΟΣΌ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΚ 17-19% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση