GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καψής: «Θέμα ωρών» να εκπέμψει η ΕΡΤ αν υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους

Θέμα ωρών μπορεί να είναι, κατά τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή, η εκπομπή προγράμματος εκ νέου από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφ...


Θέμα ωρών μπορεί να είναι, κατά τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή, η εκπομπή προγράμματος εκ νέου από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους.
"Συζητάμε, αλλά ο χρόνος τελειώνει» διεμήνυσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Βήμα. Ο κ. Καψής εξέφρασε την άποψη ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων θέλει να βρεθεί λύση, αλλά, όπως είπε, υπάρχει πρόβλημα «από τις γνωστές δυσκαμψίες συνδικαλιστικού και πολιτικού χαρακτήρα».

«Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να πετύχω την εξεύρεση λύσης, αλλά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και δυστυχώς πολύ σύντομα θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση αν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ανφερόμενος στο ύψος των αποζημιώσεων των εργαζομένων ο κ. Καψής δήλωσε ότι είναι δίκαιο να λάβουν αποζημίωση ως απολυμένοι, βάσει του Ενιαίου Μισθολογίου και γι΄ αυτό προωθείται σχετική τροπολογία στη Βουλή.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση