GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα κόλπα! Πολιτικός «βιντεοσκοπούσε» δημοσιογράφους

  Τη φήμη του αρχικοριού Μαυρίκη φαίνεται πως… εζήλωσε γνωστός πολιτικός παράγοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βουλευτής του ελληνικ...

 
Τη φήμη του αρχικοριού Μαυρίκη φαίνεται πως… εζήλωσε γνωστός πολιτικός παράγοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου που έχει βιντεοσκοπήσει (!!!) σχεδόν όλες τις συζητήσεις που είχε, τα τελευταία δέκα χρόνια, με γνωστούς, κυρίως, δημοσιογράφους. Ειδικά αυτές που αφορούν τις οικονομικές τους «συναλλαγές». Η ιστορία ξεκινά μερικά χρόνια πριν όταν ο πολιτικός παράγοντας του τόπου άρχισε να φιλοτεχνεί «ηγετικό προφίλ». Στην προσπάθεια που έκανε, ζήτησε αμέσως τη συνδρομή ορισμένων μεγαλοδημοσιογράφων. Με το αζημίωτο παρακαλώ! Ωστόσο η είδηση δεν είναι ότι και στο δημοσιογραφικό σινάφι υπάρχουν αργυρώνητοι ή κάποιοι που το παίζουν έμποροι της ενημέρωσης. Η είδηση είναι ότι ο πολιτικός παράγοντας κατέγραφε -με κρυφές κάμερες- και τις συνομιλίες που είχε με τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και δη τις σκηνές που φαίνεται να «παίρνουν» το μπαξίσι τους, για τις υπηρεσίες τους. Τα χρόνια πέρασαν και το αλισβερίσι καλά κρατούσε. Ο πολιτικός παράγοντας όσο ανέβαινε τόσο μεγάλωνε η ασυλία που του πρόσφεραν συγκεκριμένα ΜΜΕ και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης. Όλα πήγαιναν πρίμα. Υπουργεία, μεγαλεία και όνειρα για κατάκτηση της κορυφής της εξουσίας.

Η πτώση

Δυστυχώς όμως για την «λαμπρή» αυτή πολιτική «προσωπικότητα» τα πράγματα στράβωσαν στη συνέχεια. Κι έγινε κάποια στιγμή από «δήμαρχος» κλητήρας της πολιτικής. Τότε λοιπόν ήταν που διαπίστωσε ότι οι μεγαλόσχημοι δημοσιογράφοι όχι μόνο άλλαξαν στρατόπεδο, αλλά αίφνης του έκαναν και σκληρή κριτική για τις επιλογές του. Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν και δεν ήξεραν οι «αχάριστοι» δημοσιογράφοι, ήταν ότι για τον καθένα τους υπήρχαν βίντεο και αποδείξεις!! Σύντομα κάποιοι απ αυτούς θα το διαπίστωναν… και μάλιστα ιδίοις όμμασι.

Συγκεκριμένα, πριν από 3 χρόνια, ο πολιτικός παράγοντας φώναξε στο γραφείο του δυο από τους δημοσιογράφους που τον είχαν εγκαταλείψει. Ο ένας αρθρογραφεί και σήμερα σε μεγάλη εφημερίδα και ο άλλος γνωστός τηλεοπτικός σταρ. Αμέσως και χωρίς περιστροφές, τους είπε ότι όποιος τολμήσει να ξανακάνει κριτική για το άτομό του, τότε θα «δημοσιοποιήσει», με κάποιο τρόπο, τα κατορθώματα τους. Και για να μην έχουν καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του, τους έδειξε δύο από τα βίντεο που είχε με τις αφεντιές τους και που τους έδειχνε φάτσα – κάρτα να εισπράττουν το μπαξίσι τους. Άλαλα τα χείλη των δημοσιογράφων για τον ωμό εκβιασμό. Το μήνυμα ήταν σαφές και προς αυτούς και σε όσους είχαν την «τύχη» να ευεργετηθούν από τον πολιτικό παράγοντα: καθίστε καλά γιατί αλλιώς θα σας «κρεμάσω» στα μανταλάκια. Και ω του θαύματος, λίγο καιρό αργότερα αυτοί οι «καλοί» και «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι «ανακάλυψαν» ξανά τις αρετές και το ειδικό βάρος του εν λόγω πολιτικού παράγοντα. Και άρχισαν ξανά μανά τα λιβανιστήρια και τις αγιογραφίες για την εξέχουσα αυτή πολιτική προσωπικότητα. Έστω και «αφιλοκερδώς» αυτή τη φορά.

Όλα καλά!! Η δημοσιογραφία ζούσε ξανά μεγάλες στιγμές.

Λεπτομέρεια: η πολιτική προσωπικότητα που πλήρωνε τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης και στη συνέχεια τα «εκβίαζε», ήταν πάντα ένα μικρό και άκρως υπερτιμημένο πολιτικό μέγεθος, ένας φελλός της πολιτικής, που λόγω ειδικών συνθηκών, επέπλεε για πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο πολιτικός του κύκλος έχει κλείσει προ πολλού. Γι΄ αυτό όσες προσπάθειες κι αν κάνει σήμερα να επανακάμψει πέφτουν στο κενό.

/www.kentrinews.gr/?p=3892#sthash.yVuKkYhq.dpuf

1 σχόλιο

  1. Μονο το ονομα του δεν έγραψες. Αν εχεις αρχιδια γραψε και το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση