GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνώση από το ΠΑΓΝΗ ... σε κάθε γωνιά του κόσμου, με «όχημα» την τεχνολογία

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΓΠΝ Ηρ...

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΓΠΝ Ηρακλείου υλοποιεί το έργο «ΤηλεΠρομηθέας»... Πρόκειται για ένα φιλόδοξο και καινοτόμο πρόγραμμα, η διάρκεια του οποίου είναι δύο χρόνια και η υλοποίηση του ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011.

Το έργο «ΤηλεΠρομηθέας» αφορά στην υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος τηλε-μάθησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, με τον "εμπλουτισμό" του περιβάλλοντος εργασίας τους σε εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνεται επιπλέον η εκπαίδευση των ασθενών που έχουν νοσηλευτεί στη ΜΕΘ και των οικογενειών τους.

Το έργο υλοποιείται σε συνεργία με τη ΜΕΘ ΓΝ Λευκωσίας (επικεφαλής εταίρος και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου).

Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι από τον διευθυντή της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, καθηγητή Δημήτρη Γεωργόπουλο και την Ευμορφία Κονδύλη, επίκουρο καθηγήτρια Εντατικής Ιατρικής, συντονίστρια.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση