GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Στρασβούργο η Ελ. Ράπτη

Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης  Έλενα Ράπτη, βρέθηκε στο Στρασβούρ...


Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης  Έλενα Ράπτη, βρέθηκε στο Στρασβούργο από τις 24 ως τις 28 Ιουνίου 2013 για τις εργασίες της Γ΄ Τακτικής Συνόδου του 2013.
Η κ. Ράπτη συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Επιτροπής Ισότητας και Μη Διακρίσεων, καθώς και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, της Ισότητας και μη Διακρίσεων.

Με την ιδιότητα της συντονίστριας της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, παρουσίασε αναλυτικά σε έντυπη μορφή στην κ. Liliane Maury Pasquier, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, τις δράσεις που πραγματοποίησε ως τώρα στο πλαίσιο της εκστρατείας σε πόλεις της επικράτειας.

Η κ. Ράπτη θα παρουσιάσει τον αναλυτικό απολογισμό των πρωτοβουλιών της στην Ελλάδα με ομιλία της στην ειδική συνεδρίαση του Δικτύου που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη.

Η κ. Ράπτη παραβρέθηκε στην τελετή αναγόρευσης του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ως επίτιμου μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, το απόγευμα της 26ης Ιουνίου.


1 σχόλιο

  1. Πέρα πό το να είναι Δημοτική Σύμβουλος και μετά Βουλευτής τί άλλο έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή της η κ Ράπτη;
    Θα μου πείτε αυτή 'φταίει' ή όσοι την ψηφίζουν;
    Άντε ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση