GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Σκιάθο ο πρόεδρος της Γαλατασαράι με την Ελληνίδα σύζυγό του!

Την κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, Σκιάθο, επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φαν...

Την κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, Σκιάθο, επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή Γραμματικόγιαννη.
Το πολυτελές γιοτ «Barbie» του προέδρου της Γαλατασαράι έδεσε πριν από λίγες μέρες στο παλιό λιμάνι του νησιού, ενώ το ζευγάρι έφτασε αργότερα με ιδιόκτητο λίαρ τζετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το εντυπωσιακό σκάφος αποτελεί το ορμητήριο του ζευγαριού για τις εξορμήσεις τους στις παραλίες του νησιού! Για τις βραδινές εξόδους τους προτιμούν κάποιο ταβερνάκι για φρέσκο ψάρι.

Η γνωριμία της γοητευτικής Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον Τούρκο επιχειρηματία έγινε το καλοκαίρι του 2006. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 στη Νέα Υόρκη και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Αλίν.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση