GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τη βομβιστική επίθεση χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο κατά τον οποίο κινδύνεψε η ζωή του ο επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης  έχει επιστρέψει στην Κρήτη κα...


Μετά από ένα δύσκολο χρόνο κατά τον οποίο κινδύνεψε η ζωή του ο επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης  έχει επιστρέψει στην Κρήτη και στην αγαπημένη του Ελούντα για να χαλαρώσει και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Και κυρίως να ξεφύγει από τις δυσάρεστες μνήμες που προκάλεσε η βομβιστική επίθεση εναντίον του.

Πέρυσι τον Ιούνιο είχε προκαλέσει αίσθηση αρχικά η είδηση ότι μια γλάστρα με βόμβα εστάλη σε επιχειρηματία σε σπίτι στη Γλυφάδα. Όλοι απόρησαν τι είχε συμβεί. Ωστόσο δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη της γνωστής οικογενείας που έχει το Marmin Bay στην Ελούντα. "Από έναν παλιό σου φίλο" έγραφε το "μήνυμα" των δραστών που απευθυνόταν στον επιχειρηματία ο οποίος και τραυματίστηκε στην κοιλιά και στη μέση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος από θαύμα γλίτωσε και πολύ αργότερα, ένα χρόνο μετά, η Αστυνομία έκανε συλλήψεις και 'έδειξε' ως ηθικό αυτουργό ένα μεγαλο επιχειρηματία που είναι στις φυλακές.
Σήμερα ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης ,ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay, προσπαθεί να συνέλθει . Είναι με φίλους του στην Ελούντα , κολυμπάει, πάει βόλτα με το σκάφος, δίνει οδηγίες στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Και πάντα κάτω από τα διακρτιτικά βλέματα των φρουρών του προσπαθεί να περάσει πιο ξέγνοιαστες μέρες όσο ξέγνοιαστες μπορούν να είναι αφού τα πολλά σημάδια στο κορμί του δεν τον αφήνουν να ξεχάσει τι του συνέβη.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση