GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποια πατρίδα μιλάτε;

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης Έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για πατρίδα; Διαβάστε αυτό… «Στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρα...


Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης


Έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για πατρίδα; Διαβάστε αυτό…
«Στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Άννα Μπουσδούκου εμφανίστηκε το πρωί ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο νέος “κλειδοκράτορας” της Συγγρού ρωτήθηκε για το κατά πόσο ανησυχεί για το ενδεχόμενο διαρροών από την πλευρά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στην αποψινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, και με την απάντησή του δεν άφησε περιθώρια… παρερμηνειών.

“Το συμφέρον της πατρίδας είναι πάνω από το όποιο προσωπικό και παραταξιακό συμφέρον. Γι’ αυτό και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα πράξει το καθήκον της”, σημείωσε με νόημα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.»

Ξέρετε «κύριοι» εσείς τι είναι ΠΑΤΡΙΔΑ;

Και απευθύνομαι στους μπλε και τους πράσινους, απευθύνομαι σε εκείνους που εδώ και πολλά χρόνια αρχικά από «μονοί» τους σαν κυβερνώντα κόμματα» και τώρα παρέα, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Για ΠΟΙΑ πατρίδα μιλάτε, και ΠΟΙΟ συμφέρον της;
Για την πατρίδα που με διάφορα κόλπα «τεμαχίσατε» και την χαρίσατε στα όποια ξένα συμφέροντα;

Έχετε το ΘΡΑΣΟΣ και μας φτύνετε κατάμουτρα ότι και καλά ΔΕΝ βλέπετε το προσωπικό και «παραταξιακό» σας συμφέρον όταν προκειμένου να διασφαλίσετε το συμφέρον αυτό κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από ανίερες συμμαχίες, μέχρι και ότι άλλο κατεβάσει το άρρωστο μυαλό σας;

Μα το συμφέρον, και η καρέκλες σας είναι αυτά που σας νοιάζουν και προκειμένου να μην χάσετε κάτι απ’ αυτά, ξεπουλάτε τα πάντα.

ΕΣΕΙΣ και τα αφεντικά σας.

Για ποια πατρίδα μιλάτε;

ΕΜΕΙΣ είμαστε η πατρίδα, ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ την πατρίδα, ΕΜΕΙΣ, είμαστε τα μόνα εμπόδια σας στο να εξαφανίσετε τα πάντα.

Έτσι, φροντίσατε να ξεκινήσετε πρώτα τον αφανισμό μας κάνοντας μας να χρωστάμε στο κράτος που εδώ και σαράντα χρόνια κόψατε και ράψατε στα μέτρα τα δικά σας και λίγων ακόμα, και μόλις ολοκληρώσετε τον αφανισμό των Ελλήνων, δεν θα υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο για την «μοιρασιά».

Θα πάρουν ΟΛΟΙ τα κομμάτια της πατρίδας, όλα τα αρπακτικά είτε είναι γερμανοί, είτε γάλλοι, είτε ότι στ’ ανάθεμα θέλει, μαζί με αυτούς θα πάρετε και εσείς το μερίδιο που θα σας δώσουν (γιατί μην ξεχνάμε, ΕΣΕΙΣ απλά κλέβετε, την μοιρασιά την κάνουν τα αφεντικά σας) και θα είστε ΕΣΕΙΣ και οι γυμνοσάλιαγκες οι παρατρεχάμενοι σας εξασφαλισμένοι (όχι ότι τώρα δεν είστε) για μια ζωή.

Για ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ μιλάτε λοιπόν αρχιυποκριτές;

Και μην τολμήσει και βγει κανένα κομματόσκυλο να υπερασπιστεί όλους αυτούς που ΦΤΥΝΟΥΝ και εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό.

Μόνο που δεν ξέρετε κάτι.

Σας περιμένουμε στην «γωνία» όλους εσάς.
Όλα αυτά που κάνετε ΔΕΝ θα μείνουν ατιμώρητα.
Και μην ξαναπάρετε στο στόμα σας την πατρίδα.

Εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ παρά μονό στο ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Αν πιστεύατε σε κάτι, θα καταλαβαίνατε τον φτωχό, τον άνεργο, τον πατερά που ΔΕΝ έχει να πάρει φαί για τα παιδιά του, τον άρρωστο που δεν έχει φάρμακα...

Σύντομα, πολύ σύντομα, θα σας στείλει ο κόσμος εσάς και τα αφεντικά σας στα τσακίδι, γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση