GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων...

Στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας άνδρες των ΕΚΑΜ μπόρεσαν να εγκλωβίσουν δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων. Σε συμπλοκή ανδρών των ΕΚΑΜ με ...

Στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας άνδρες των ΕΚΑΜ μπόρεσαν να εγκλωβίσουν δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων. Σε συμπλοκή ανδρών των ΕΚΑΜ με τους καταζητούμενους δραπέτες από τα Τρίκαλα σκοτώθηκαν και οι δύο δραπέτες οι οποίοι είχαν σκοτώσει τον αστυνομικό στο Δίστομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δραπέτες είχαν εντοπισθεί από τις πρωινές ώρες χάρη στις θερμικές κάμερες της ΕΛΑΣ. Ακολούθησε ένα ιδιότυπο κυνηγητό με τους δραπέτες πότε να χάνονται και πότε να εντοπίζονται ξανά.
Κάποια στιγμή, όπως εκτιμάται, οι δραπέτες χωρίστηκαν, με αποτέλεσμα οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ δηλαδή, να εγκλωβίσουν τους δύο δραπέτες.Ακολούθησε σφοδρή συμπλοκή με πυρά εκατέρωθεν και τελικά οι δύο κακοποιοί έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών.
Υπενθυμίζεται πως είχαν συμμετάσχει στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά εμπλέκονται και στο θάνατο της νεαρής κοπέλας στα Ίσθμια.
Να σημειωθεί πως περίπου για μία εβδομάδα οι Αρχές "σάρωναν" την ορεινή Ναυπακτία όπου υπήρχαν βάσιμες υποψίες και πληροφορίες πως εκεί βρίσκονταν οι κακοποιοί.

4 σχόλια

  1. Συγχαρητηρια στους αστυνομικους..
    Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο..μονο νεκροι οχι συλληψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους σκωτώνουν για να μην αποκαλυφθεί ότι πιθανόν την κοπέλα την σκώτωσαν κατα λάθος οι αστυνομικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση