GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε συλλογή από… κλεμμένα οχήματα!

Τα στοιχεία που ερευνούσαν οι αστυνομικοί για τις κλοπές οδήγησαν στα ίχνη του νεαρού και συνελήφθη στην αυλή του σπιτιού του Σε εκθ...


Τα στοιχεία που ερευνούσαν οι αστυνομικοί για τις κλοπές οδήγησαν στα ίχνη του νεαρού και συνελήφθη στην αυλή του σπιτιού του Σε εκθεσιακό χώρο για κλεμμένα οχήματα είχε μετατρέψει την αυλή του σπιτιού του στο Πετσάλι Ιωαννίνων, ένας 22χρονος Έλληνας και η «συλλογή» του που αριθμούσε δυο Ι.Χ. και μια «γουρούνα» βρισκόταν σε δημόσια θέα!

Τα στοιχεία που ερευνούσαν οι αστυνομικοί για τις κλοπές οδήγησαν στα ίχνη του νεαρού και συνελήφθη στην αυλή του σπιτιού του, όχι όμως για τα αυτοκίνητα αλλά για ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα και βρέθηκε μέσα σε ένα από αυτά με αλλοιωμένο τον αριθμό σειράς και δύο φυσίγγια! Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν στους ιδιοκτήτες τους τη «γουρούνα» που είχε κλαπεί από τη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων κάποια στιγμή από τον περασμένο Νοέμβριο ως την έναρξη της θερινής περιόδου και τα δυο Ι.Χ., ένα από τα οποία έφερε πινακίδες που ανήκουν σε άλλο όχημα. Και τα δυο είχαν κλαπεί στις 8 και 19 Φεβρουαρίου 2012 από την Ελεούσα Ιωαννίνων.

Πήγε να μοιράσει εφημερίδες σε μια πολυκατοικία ένας διανομέας τύπου στα Τρίκαλα, αλλά όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το μοτοποδήλατό του είχε εξαφανιστεί! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν το δράστη μέσα σε λίγα λεπτά και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για σεσημασμένο για κλοπές δικύκλων που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρικάλων, ενώ το μοτοποδήλατο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του που συνέχισε τη διανομή με μικρή καθυστέρηση!

on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση