GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάνιες φωτογραφίες που ο Χίτλερ ήθελε να καταστραφούν...

Φωτογραφικό υλικό για τα οποίο ο Χίτλερ δεν ήταν ιδιαίτερα περήφανος για αυτό και ζήτησε να καταστραφεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας....

Φωτογραφικό υλικό για τα οποίο ο Χίτλερ δεν ήταν ιδιαίτερα περήφανος για αυτό και ζήτησε να καταστραφεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Ο φωτογράφος Henrich Hoffman κράτησε αυτές τις εικόνες ως επτασφράγιστο μυστικό από το 1925, χρονολογία κατά την οποία τραβήχτηκαν από τον ίδιο και απεικονίζουν το Χίτλερ, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.
Ήθελε να δει πως φαινόταν, όταν μιλούσε στο ακροατήριό του, για αυτό και ζήτησε να τον φωτογραφίσουν κατά τη διάρκεια πρόβας ενός λόγου.
Ο Henrich Hoffman τράβηξε αρκετές φωτογραφίες, όμως το αποτέλεσμα φαίνεται να μην ικανοποίησε τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος ζήτησε να καταστραφούν άμεσα. Ο φωτογράφος, παρά την εντολή, κράτησε τα αρνητικά και οι φωτογραφίες διεσώθησαν.
Στις φωτογραφίες ο Χίτλερ χειρονομεί έντονα με αστείες κινήσεις, ενώ σε κάποιες από αυτές φαίνεται παρανοϊκός και γι' αυτό ζήτησε την καταστροφή τους.
Λίγες από αυτές δημοσιεύθηκαν το 1955 σε βιβλίο του φωτογράφου με τίτλο: ''Ο Χίτλερ ήταν φίλος μου''.
(Πηγή: huffingtonpost.com)

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση