GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Χειροπέδες σε δύο για εμπρησμό – Συναγερμός για πυρκαγιές σε πέντε κάδους

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσαν σήμερα τα ξημερώματα ένας 23χρονος άνδρας και μία 20χρονη, οι οπ...


Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσαν σήμερα τα ξημερώματα ένας 23χρονος άνδρας και μία 20χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται ως υπαίτιοι για εμπρησμό σε κάδο σήμερα τα... ξημερώματα στη συμβολή της πλατείας Όλγας και της οδού Ρήγα Φεραίου.

Όμως εκτός από τη συγκεκριμένη, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της Πάτρας και ειδικότερα στις 04.30’ π.μ. στη συμβολή των οδών πλατεία Δεξαμενής και Παπαδιαμαντοπούλου, στις 4.40’ π.μ. στην οδό Ζαίμη 69Β, στις 4.50’ π.μ. Βότσαρη και Παντοκράτορος, στις 5 πλατεία Όλγας και Ρήγα Φεραίου και ακολούθως στις 5.10 στην οδό Ηλείας 1.

Σε όλα τα συμβάντα επιλαμβανόταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Ανακριτικό της οποίας έχει αναλάβει την προανάκριση, καθώς και η ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο νεαροί πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση