GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν παρεμβάσεις... ζωής για τα δάνεια!

Παρεμβάσεις ζωής ζητούν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων που σήμερα συνάντούν βουλευτές του ν. Ηρακλείου. Η συνάντηση "κλείστηκε&q...


Παρεμβάσεις ζωής ζητούν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων που σήμερα συνάντούν βουλευτές του ν. Ηρακλείου. Η συνάντηση "κλείστηκε" με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου με στόχο να βρεθεί μια λύση για την εξασφάλιση της επιβίωσης των επιχειρήσεων μέσα στο δυσμενές οικονομικό κλίμα.

Οι επιχειρηματίες ζητούν παρέμβαση εκ μέρους των βουλευτών στις τράπεζες προκειμένου να τροποποιηθούν οι όροι των παλαιών δανείων τα οποία έχουν συναφθεί το διάστημα πριν ξεσπάσει η κρίση. "Βοηθήστε αν θέλετε να υπάρχει εμπόριο" - είπαν οι παραγωγικοί φορείς στο Βασίλη Κεγκέρογλου, το Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπους των Μάξιμου Σενετάκη και Μανόλη Κεφαλογιάννη, που έδωσαν το "παρών" στη συνάντηση.
cretalive.gr

1 σχόλιο

  1. Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Kvithyll Finance and Mortgages Limited® για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως το προσωπικό δάνειο, το δάνειο σταθεροποίησης χρέους, το επιχειρηματικό κεφάλαιο, το επιχειρηματικό δάνειο, το δάνειο εκπαίδευσης, το στεγαστικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kvithyllfinance@gmail.com Η οικονομική ικανοποίησή σας είναι ο Στόχος μας και η συνεργασία σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. Whatsapp: +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kvithyllfinance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση